Hali Crossosok!
Azon tanakodtam milyen bukót vegyek. Már 2 órája böngészek a neten,hogy vajon mi ér pénzt,de elakadtam.
Olyan kellene ami még utcai-enduro használatra is jó. Csóróságom határtalan, így a plafon 30000 HUF.
Szerintetek? Előre is köszi.
van egy eladó 160 e ért ,adok hozzá egy komlett üzemképes motort is! igy legalább kipróbálható a vizpumpa is! ez persze csak a téli ár! ha veszem a fáradságot és lemosom a motort kicsit szépítek rajta lesz az tavaszal még több is!
csak a kecskeméti parillába! már nagyon sokszor bementem a pestibe,de mindíg elszégyeltem magam egy idő után hogy zavarom az eladókat.meg bármit kérek soha nincs semmi,legalább is ezt állítják.egyszer bementem az eladóval a raktárba és igazából azt se tudta mit keressen.lánckerék + légszürőért mentem!túrt fúrt szegényke de szerintem nem is akarta megtalálni.egyből kiszúrtam a lánckereket de megpróbált lebeszélni róla hogy az biztos nem lesz jó nekem.főlösleg odáig elmenni!3x voltam ruházati dolgot venni,de mindíg csak hintáztattak hogy majd holnap,a soför már uton van,egy óra múlva itt lesz,de sosem ért oda!a kecskemétibe viszont minden van és azonnal!
Kecskemét.
Ott a teveszerű magas, de rettentő kedves lány ért mindenhez, vagy a srácok. De legalábbis nem csak neonszínű ruháik vannak meg szendvicseik, amit majszolnak.
Sziasztok! Van kettő darab eladó CR! Egyik az enyém 125 ös 1996 os. A másik egy CR 80 as az 1998 as, akit érdekel, az enyémről van kép az adatlapomon, öcséméről meg tudok bemásolni!
Azon tanakodtam milyen bukót vegyek. Már 2 órája böngészek a neten,hogy vajon mi ér pénzt,de elakadtam.
Olyan kellene ami még utcai-enduro használatra is jó. Csóróságom határtalan, így a plafon 30000 HUF.
Szerintetek? Előre is köszi.