Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is ezt használom. Kiváló választás. Nekem nagyon bevált, a Meteor dugószett cirka 40 órát elfutott vele.
Ah, ez hulyeseg nem is ismerek olyat, aki ilyen olajat hasznal ...
Najo, kb mindenki ezt hasznalja, es eleg jo, viszont en motorexet hasznaltok, es ezt nagyon szereti a henger, meg is dicsertek :), viszont dragabb mint a castrol.
Én motorex cross power 2t.
Az lenne a kérdésem hogy ti milyen olajat használtok két ütemű motorba(Honda CR 125)? Én Castrol Power1 rs 2T -használok az előző tulaj is ezt használt.
Nos elokerestem a hengert meg a dugot (meg kozben elvagtam a kezem a torott dugoval, de mar becelluxoztam), es egyaltalan nincs nyitva az a jarat a hengeren a felso holtpontban, ez azt jelenti h mindenkeppen ablakos?
szeva mindenki!
A műbőr ülés sajna nem bírja a fagyot (velem ellentétben), nekem a karcmentes gyári szanaszét repedt az exemen. Ezért tanácsolom nektek is, és az új tulajnak (Dr. Z 400-as, alias Kakukk), hogy olyat vegyen rá, mint Matlé gépén van, vastag, hajlékony, gumiszerű anyag. Parillában kb. 6-8ezer Ft.
Most nézem, hogy 22$ hozzánk a posta, amikor én vetem, akkor ugyanúgy 8$ért küldték mintha országon belül küldték volna. Ez van válság van vagy mi.
Nem csináltam még.Csak ötlet volt.De ha levágsz egy mondjuk 5cmx5cm darabot tuti megfogja.Attól függ mekkora a repedés.Köszi az oldalt.
Csináltál már ilyet? menyire tartós?

ezektől rendeltem.
http://stores.ebay.com/atvunli...
Igen amerikából jött, de csak 8 dolcsi volt a posta. A cég benne van valami nemzetközi kereskedelmi valamiben.
Vagy egy műbőr darab.Olyan kell ami nem böki a valagad.
Én amit néztem abba nem volt benne.Rámentem hungary és még +80 dolcsit hozzávágott.Amerikabol jött?
Egy puha műanyag jó 5let.
Az árban már minden benne van és 8 nap alatt itt van. Ugyanaban a boltban néztem, ahol a wiseco dugómat rendeltem anno.
Belülröl ragasz rá valami hasonloan müanyagos valamit
Ha rászámolod a 4% áfát meg a 20%vámot meg a postaköltséget ugyan ott vagy minta itthol veszed meg és nem kell hónapokat várnod.
Hogy lehetne az ülést megfoltozni? Kicsit megvan szakadva messziről nem látszik és nagyjából takarásban is van, de nem szettném, ha tovább szakadna. Ragasztani vagy varrni kellene? Jelenleg nincs pénzem áthúzni és ezért a kis hibáért kár lenne újat venni.
honda08

Itt meg tudod nézni.

http://www.wiseco.com/Catalogs...
e-bayről még mindig olcsóbb. Legalábbis az 500asét néztem és az 5K-val olcsóbb volt.
OK. ezt még megnézem, mégis jobb
Igen magyar.Emailbe most nem tudod elérni mert 2 hétig távol van de telefonon igen.
Ránéztem még egyszer a képre, és igazából látszik a lényeg. Van 1 leömlő a forgattyúsházba, és van 1 a dugattyú felé is. Ha a dugattyú felső holtpontjánál az teljesen nyitva van, akkor nem kell bele ablakos, ellenkező esetben kell. Ha mégis ablakost raksz bele akkor sincs gond könnyebb lesz a dugattyú könnyeben gyorsul, esetleg megnő a fogyasztás.
ez magyar cég? a picsába ugyan ennyi volt a rendes hüveylezés is ha én ezt akkor tudom .... ...de még nemkéső
Ugy néz ki megoldodik a henger problémám.Létezik nicasilos hüvely amit a wiseco gyárt és 19400ft.

http://jb-tech.hu/
Minek is a hengere ez?