Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kepet azt most nem tudok csinalni, mivel ropke 40kmre van innen a masik henger, a regi meg itt van valahol, de most nem talalom, meg tanulok, de penteken visszaterunk ra:) Felhivtam Szatyinat meg Bajnert, de mindketto mast mondott
igen kuplung!
Azok a hengerek olyanok amiben a bemenő nem közvetlenül a forgattyúsházba megy vagy a hengeren belül nincs leömlő furat a forgattyúsházba a képről most ezt igy nem tom megmondani csinálj egy közelebbit a beömlő környékéről.
Baj az nincs csak elmélyültem gondolataimba kicsit nagyobb köbcenti......de mind1 csak eszmefuttatás volt
Mit vartal egy nicasilos hengertol?:D
Miert amugy mi a baj? Van meteor pl amibol van tobb tulmeret, a wisecobol meg pl vannak felenkent tulmeretek, bar azt mondtak, hogy csak furhato hengerhez van, amit nem hiszek el.
arra gondoltam, hogy ráteszem a 250-es hengerét csak az nagyon feltűnő.......sajnos meg persze nemis biztos h rámegy.....ÉS nemnevetni csak ilyenkor BEINDUL A FANTÁZIÁM és mindent kitalálok
KÖSZÖNÖM! sejtettem h csak ilyen kevés az eltérés na mind1
53.94 az alapmeret, proxbol A1
53.98 az utolso tulmeret proxbol, ami A4
ertelem szeruen van A1-A4ig.
Sziasztok!
HONDA CR/CRF Új UFO idomok, idomszettek kedvező áron kaphatók!
Érd:bakonymotor@gmail.com
szesz mindenkinek! Valaki nemtudja melyik a CR125-ösnek (1993) a henger nagyobbik túlmérete? Aki előbb válaszol az kap 1 csokit és egy köszönömöt
Nekem a kuplungdekni a jobb oldali...mire gondolsz? A gyújtás felöli deknire?
Ne is mondd, hogy jobb vagy bal, inkább, hogy mit takar. (de szép vers, politikai töltettel)
Az meg minek?
A motor legyen jó
csak legyen jó idő
szia! nekem meg jobb oldali kellene 91es, 250es-re! meg van repedve...

köszi
Hát igen...

...de azért ezeket is köszönöm.
Valamikor a dédesi pályán összefuthatnánk
Nocsak, lerázódott a rögzítőanya, és kinyomta a kuplung a deknit?
Nekem biztos nincs, megkérdezem haveromat.
Mondjuk én a teljes (főleg 125-ös CR) alkatrészbázisom leépítem, eladogatom, elég volt a bütykölésből. Szinte alig van valami.
Igen, pontosan Ózd!
Helo

Sztem Keme élőben, vagy sajátkészítésű hazai videót szeretne látni
Jah azt elfelejtettem odaírni, hogy elcserélni, ha úgy van, áregyeztetéssel.
Jah, meg ha valaki tud viszonylag fiatal CR 500-ast eladód, akkor szóljon!Nekem van egy RMZ 450-es mocim, de rájöttem, hogy nekem nem kell 4T, mert sok vele a macera...Csak a KÉTÜTEM!
Egyébként én a youtube-on szoktam CR 500-as videókat keresni.Van sok, lehet nézelődni!