Okt. 19-én volt Lakitelken suzuki tesztnap, ott én is próbáltam néhányat (meg a lányom is kipróbálta az összeset, ami ott volt), RMZ450, RMZ250, DRZ400, LTZ400. Nekem a 450-es RMZ nagyon bejött, de ahogy mondod a DRZ is kellemes. Viszont amikor odarántasz egy CR hondának, azt az érzést - meg hangot - nem pótolja egyik sem!
Szivesen nyumulnék veletek egyszer-egyszer, innen a fórumról nagyon jónak tűnik a társaság, szerintem bárkivel szivesen motoroznék. Majd megtanítasz ugratni, azt hallottam, hogy neked már nagyon meggy (Matlé mondta asszem). "...ha látnátok....ti is azt mondanátok, hogy 250-es kell ennek a fiúnak..." Na, szóval jó a tásaság.
Köszönöm, Ó, Nagy Félliteresek Igényes Feltámasztója
Majd egyszer veretünk egyet együtt, remélem.
...ma pl. Halásztelken mentem egy jót, méghozzá egy DRZ400-assal, nagyon kellemes kép, és meglepően jól állta a sarat (jeget) a krosszpályán!
Azert ez nem ennyire egyszeru. Egy eve nem beszeltem a sraccal, azota nem tudom mi van vele. 4 emberen keresztul ment a dolog. Ha nagyon fontos, akkor jovoheten felhivom aki intezte, de ha ossze is jon, azzal szamolnod kell, hogy egy-masfel honap mire megjon, persze miutan mindenki elert mindenkit. Ha 78ert tudtam volna akkoriban szerezni, akkor nem lett volna kerdes, hogy melyiket valasztom. Szar volt varni. Ha igy is erdekel, akkor jovohet penteken szolj ram, akkor lesz idom ezzel foglalkozni.
Honda CRF450R-nek mennyire szabad ilyen időben pályán melegedni?.... mert az enyém majdnem forralja a vízét.