Én újabban CRF450X el nyomom, de azért krosszal tényleg sokkal könnyebb főleg erdőben bujkálni.
crf450x-nek ugyan az a baja mint az XR600asoknak volt nagyon rövid a váltó áttétele, míg mondjuk egy CRF450R ami 1 esben annyit megy mint a cr450x 3 asban:) (kis túlzással)
ha szét lesz egyszer túrva gép(X) akor biztos hogy kap egy R veztengelyt+egy koplett váltót)
Köszi a segitséget...hát...valahogy..nekem is jobban tetszik a crossal való endurózás...lehet hogy nem erre találták ki..,de a könnyebb súly miatt, a kezelhetőség miatt kicsit egyszerűbb egy 140kg-s disznóhoz képest...A világítás megoldására nekem is jutottak eszembe ilyen frappáns megoldások.Hát a hűtővel meg ez van...!:)
Szerintem sokkal élvezetesebb crossal endurozni, ha nem a világ végére akarsz vele menni.
Én azért vetem cross-t, mert az tetszett jobban, és úgy gondoltam, ha majd minden haver lecseréli a motorját akkor úgy is kimegyünk pályára is nem csak az erdőbe, és így is lett.
Nem értem, miért vesznek endurozáshoz krosszmotort az emberek, mikor gyártanak ENDUROT ilyen célra.
Nekem pl. nagyon tetszik a Honda FMX, de eszembe se jutna venni egyet, hogy aztán megerőszakoljam a krosszpályán.
teljesen igaz a felforrás mert nem arra találtákki hogy szopós helyeken baszakodjonvele az ember hanem arra hogy menjen vele és legyen menetszél,a világításhoz meg kell egy világítótekercses alaplap vagy van aki egy akksival oldja meg
Jogos, ha kedvenc akkor miért ne. csak attól fosok, h drága szervíz, őzemóra stb.. am olyan 600-650 guriga körül nézegettem. nah meg halottam , h felforr a hütővíz endurozásnál, ez mennyire igaz?lámpát ti, h oldjátok meg rajta?
Sziasztok Hondasok. egy crf 450 03 vas vételén töröm a buksimat. sok jót és sok rosszat is halottam róla. nekem személyszerint ez kedvenc motorom.ti mennyire ajálanátok ezt a gépet? jah igen: endurozásra lenne, meg némi kövesen való örűltködés, de az nagyon minimális.
Sürgi módon eladó 94-es CR 125 (ne tévesszen meg senkit a 93-as idomszett )
Gazdasági világválságos-elvakultan sürgős 220ezer Ft-os reklámáron.
Eladó. Mondom: ELADÓ, nem csere
hali!köszi a gyors választ!nekem a 15. ker délutános verzió tökéletes! ha megirod a terepmoci@citromail.hu ra a telefonszámod felhívlak és le eggyeztetünk mindent!
ha van másnak az is írhat!