Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva Laposracer. Vannak 99-es 125ös cr hez hátsó idomjaid? A hátsó 3kéne sürgősen ha van!
ha van másnak az is írhat!
Én újabban CRF450X el nyomom, de azért krosszal tényleg sokkal könnyebb főleg erdőben bujkálni.
crf450x-nek ugyan az a baja mint az XR600asoknak volt nagyon rövid a váltó áttétele, míg mondjuk egy CRF450R ami 1 esben annyit megy mint a cr450x 3 asban:) (kis túlzással)

ha szét lesz egyszer túrva gép(X) akor biztos hogy kap egy R veztengelyt+egy koplett váltót)

KArtevédő eladó CRF450R-re! 15000ft
Köszi a segitséget...hát...valahogy..nekem is jobban tetszik a crossal való endurózás...lehet hogy nem erre találták ki..,de a könnyebb súly miatt, a kezelhetőség miatt kicsit egyszerűbb egy 140kg-s disznóhoz képest...A világítás megoldására nekem is jutottak eszembe ilyen frappáns megoldások.Hát a hűtővel meg ez van...!:)
Helo
Nekem csak cr-hez van és crf 450-hez 02-03-ig
hali !
egy kis segitségre volna szükségem ,crf éppen szerviz alatt van , vane valakinek hozzá repari crf250r 2005.
köszi
100 kilóval sem jó takarózni, de 140-el még annyira sem.
Vagy fejlámpával szükség esetén.
igen, és ez elég nagy baj,,,
lámpát, ugy oldjuk meg hogy nappal megyűnk,, ennyi,
ott a pont, hamar megforr, leböffen, a crf- X jobb,,,,
Csak az a baj az XR600-al, hogy majd 140 kiló.
Szerintem sokkal élvezetesebb crossal endurozni, ha nem a világ végére akarsz vele menni.

Én azért vetem cross-t, mert az tetszett jobban, és úgy gondoltam, ha majd minden haver lecseréli a motorját akkor úgy is kimegyünk pályára is nem csak az erdőbe, és így is lett.
Nem értem, miért vesznek endurozáshoz krosszmotort az emberek, mikor gyártanak ENDUROT ilyen célra.
Nekem pl. nagyon tetszik a Honda FMX, de eszembe se jutna venni egyet, hogy aztán megerőszakoljam a krosszpályán.

Vegyél XR600-ast
teljesen igaz a felforrás mert nem arra találtákki hogy szopós helyeken baszakodjonvele az ember hanem arra hogy menjen vele és legyen menetszél,a világításhoz meg kell egy világítótekercses alaplap vagy van aki egy akksival oldja meg
Jogos, ha kedvenc akkor miért ne. csak attól fosok, h drága szervíz, őzemóra stb.. am olyan 600-650 guriga körül nézegettem. nah meg halottam , h felforr a hütővíz endurozásnál, ez mennyire igaz?lámpát ti, h oldjátok meg rajta?
ha a kedvenced akkor mit töröd rajta magad
Honda CRF 450 X kéne neked mert az R-nek kisebb a hűtője meg vadabb,endúróra inkább a 450X a célravezetőbb
Sziasztok Hondasok. egy crf 450 03 vas vételén töröm a buksimat. sok jót és sok rosszat is halottam róla. nekem személyszerint ez kedvenc motorom.ti mennyire ajálanátok ezt a gépet? jah igen: endurozásra lenne, meg némi kövesen való örűltködés, de az nagyon minimális.
Sok!
tsáááá! sok melód van? msn?
Sürgi módon eladó 94-es CR 125 (ne tévesszen meg senkit a 93-as idomszett )
Gazdasági világválságos-elvakultan sürgős 220ezer Ft-os reklámáron.
Eladó. Mondom: ELADÓ, nem csere
Sőt még az ezresben benne van egy 42"-os Panasonic plazma tv is
Ha láttad volna hogy repked a mocimmal,te is mondanád hogy 250 es kell ennek a fiúnak!
hali!köszi a gyors választ!nekem a 15. ker délutános verzió tökéletes! ha megirod a terepmoci@citromail.hu ra a telefonszámod felhívlak és le eggyeztetünk mindent!
Videó lejátszóval együtt