Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem az is jó. Mindegy, melyiket veszed meg
Vedd meg az enyémet!180-ban az enyémen ,enyémben,szinte minden új!Felújítás után csak kipróbálva lett,és pöcc röff!
kösz a méreteket
igazából csak a 40 cm -es szélességgel nem vagyok kibékülve. Nekem pont 40 cm peremtől - peremig. Így meg nem tudnék mi behajtani alá. Miért nem hagynak rá többet?

Sajnálom azért. Remélem valakinek jó lesz ha már nekem nem .
Üdv! Ha valakit érdekel Motors tv-n tesztek!
Köszi az ülést Laposracer! ! ! ! !

BOLDOG NÉVNAPOT ! ! ! ! !
kösz az infot kiprobálom hétvégén majd irok hogyment
...hát mondjuk azt nem is csodálom.
Igen, ez az. Csak Kakukk inkább a másikat vitte el, a jobbat. Nyilván drágábban, de azon zsír új féktárcsa, DID lánc, fékbetétek stb. van.

Na, léptem aludni, holnap talán leszek, ha érdekel a motor, ott a számom a hírdetésben, üdv
Jó hamar elvitték.
Már régebb óta olvasgatom a fórumot de még csak most készülök egy motor vásárlásra.
Ez talán az amit Kakukk-nak akartál összerakni.
Félig...A zászlóshajó jó kezekbe kerül szombaton, a lentebbi kifakult gépet is szombaton nézi meg egy érdeklődő, ha jó árat mond, viheti.
Húúúú komám gyalog kakukk lettél?
szerintetek melyik telóvédő a praktikusabb?
a gumiharmonikás vagy az a ráfeszülős gumi nem tudom micsoda?
Az elkelt.
A másik, amelyiket most raktuk össze.
Tádááá: (itt még nincs kész)
Hali
Melyik cr-ed eladó ?
A "zászlóshajó" ?
Szeva arcok.
A hengerfejnél bejutó víz miatti szürke olajat a 4T-kre értettem. Ez elvégre a CR/CRF fórum
Életem eddigi legjobb krosszmotorja úgy néz ki elkelt, még van egy normál állapotú, esztétikailag kifogásolható motorom nyomott áron. Kinek kell CR125? Occsó.
Sokan megcsinálják otthon. Én még nem próbáltam, de hobby-elektorsok sokan csinálnak eloxált alus csomagolást a saját építésű cuccaikhoz. Valahol van egy részletesebb leírásom is a dologról. Sokféle cuccal lehet eloxálni, és még annál is többel színezni az alut. A legtöbbet megkapod a boltban, vagy megtalálod a lakásban is.
Teeeeh beteg vagy honnan akadtál rá ezezezez huuu detto mint te
Hát ha te ezt otthon megcsinálod, akkor minden elismerésem! (és ez most nem baszogatás!)

http://www.sasovits.hu/cnc/iro...
Mivel úgyis halott a fórum, ezért kicsit offolok, ezen szétsirtam magam.
hali,
fogsz egy finom cs. papirt vagy vásznat és szálirányba felhuzod , megcsiszolod ( valoszinü tele van karcokkal meg sérüléssel ). Amikor megvagy akkor polir pasztával meg rongykoronggal adsz neki.
1. Elkezded csiszolni papirral vagy vászonnal
2. Ha a sérülések nem látszanak akkor igen finom szemcsézetü papirral folytatod, esetleg tehetsz rá egy pár csepp olajat is ( az alu szereti )
3. amikor azt látod hogy tök jól néz ki csak olyan a felülete mint a lemezjátszóé, akkor ronygykorong és polirpaszta ( nem árt ha fémhez van de nem feltétel )
! mindent szálirányba ami ebben az esetben ugye hosszában van !
elég tréh melo szürke leszel mint a haldokló E.T., de nagyon szép lesz és a tartosságához nemigen fér kétség.

jó munkát, én is kedvet kaptam ráha beraktam Keme telloit a gépembe ezzel folytatom

nemtudom ti hogy vagytok vele de én imádom a gépemet csinálni ( .......ilyenkor )
RONIS!
VAlami elérhetőséget dobjál aztán megbeszéljük.

köszi
Hogy ne kellene a manual mennyiért adod?
mivel is meg hogyan?
okés köszöntem az infot ako ez passzolva