Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hy!engem meg inkább az érdekelne, h honnan lehet csak a vázat szerezni kb mint ez kerekek nemlényeg de erről kéne az első tárcsa
Fasza mennyiért vetted?
Sziasztok! Végre megvan a váz.
honda cr 250
Ronis::: mennyiért gondoltál megválni a könyvtől?
amúgy crf450 X hez van konkrétan?
nemakarom visszaolvasni a forumot,.... milyen motort is vettél?
jesszusom énis baranyai vagyok ésésésé áááááááááá bazdmeg valahonnan kell pénz ii
egyszer probáltam berugni a cr-t cipöben......
an cipö talpa szétnyilt nekem meg a talpam bekékült akkorát visszarugott..
Még tizenéves koromban egy szelvényt kitöltöttem
Nagyon köszönöm az infókat
lottozni szoktál,,?
msn?
Az adatlapomon.
ott a pont oxtar tcx pro2 ,, én most használom belöle a harmadik párral, pedig volt alpinestars 6-8-as is már nem is egy,,,,, szerinted miért veszek harmadszor is tcx-et,,,?
Nincs egy hónapja, hogy vettem a motort. Előtte csak az ősidőben motoroztam komolyabban. Nem nagyon akarok alapozni a szerencsére, de jó ha az ember mellett áll.
Szevasztok!
Hosszútávú külföldre utazásom miatt eladó 1 125-ös cr .jelenleg a henger le van szedve róla,mert eltört a kipufogónál a gát. egyébként ez volt a 3. dugó benne(ART), a motor rendszámos,a blokk bontatalan,még a gyári fékbetétek vannak benne,az első gumi is még az eredeti,2004-es évjárat. valósan ritkán használt hobbymotor volt fix 400e
vasárnap megyek el,addig eladó. (ha egyáltalán érdekel valakit) baranya megye 06-20-9382079
xr 600r ,, 20 387-7107
huhh, eddig csizma nélkül.......
szerencsés vagy hogy még tudsz menni,
vasárnap?
oxtar tcx pro2!most jó áron van,és nagyon jól fogja a lábat. Tapasztalatból mondom.Meg ha a profik is ezt használják,akkor neked is jó lesz!
Mikor?
üdv ako ugyé alacska city ? nem gurulunk 1 et az erdöbe?
Sziasztok! A csizmaválasztáshoz: mindkét hozzászólás igaz, a mi "brigádunkban" most az ár-érték arányokat tekintve a befutó az OXTAR TCX PRO2, amely most van akciósan ! Nekem Thor csizmám van két éve nyüstölöm, ami már látszik rajta, cserélni kell. Viszont, ha nem lett volna, akkor lábfejem se lenne már! Jó 30-as tempónál elkaptam vele egy fatuskót úgy, hogy a lábam a lábvas és a fatuskó között volt! A csizma orra letépődött, a talpam pedig "csak"belilult. (Ja a lábvas is elhajlott egy kicsit hátra) Na akkor örültem neki, hogy a "drágábbra" beszéltek rá a haverok.
Köszi a válaszokat, tanácsokat. Alapból a legolcsóbbat és a legdrágábbat direkt nem veszem meg.
A fém-csatos változaton kevésbé fordul elő, hogy törik a csat, illetve célszerűbb olyat venni amin a csatok csavarral vannak rögzítve (nem pedig szegecseléssel), mert könnyebb cserélni, ha törik. Na, részemről a téma kimerítve, bocs ha valakit untattam vele!
...és szerintem csizma nélkül ki se menj a cross-pályára! Nagyon-nagyon komoly sérülésektől képes megvédeni a lábadat. Kb. egy fél éve az öcsém fia elesett egy 125-ös DT-vel (persze csizma nem volt), a sürgősségiről azonnal a műtőbe vitték, vasalás, csavarozás, ilyenek... Most már hellyel-közzel tud járni. Ha van csizma, max. zúzódásokkal megússza. Évek hosszú sora alatt semmi nem történik (szerencsés esetben), aztán kimész csapatni egy órát és megtörténik aminek nem kéne! Szerintem csizma nélkül csak idő kérdése.