Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is fmf teljes rendszer van.Gyári nincs meg szóval nincs viszonyitási alapom.De egy 125 crosshoz képest elég jó megy lent is meg fönt is
valamiért nem teszi be a képet
biztos tuning,de csak örülhetsz ezeknek az extráknak én isszereztem egy fmf rezot remélem jobb lesz vele
Megnéztem, 125 egy évvel később kapta meg az RC.
megaptam a CD-t a képekkel, köszönöm szépen, van benne pár nagyon szép kép (nem csak szép tájkép, amik közül az egyik azóta a hátterem amúgy) a pályáról
Egyik kedvencem:
de nem is sokan merték kölcsönkérni,nehogy szétszaladjon a ménes
egyik haveromnak volt ilyen 250-es cr,egyböl ilyet vett tanulomotornak...hát nem sokat ment vele,de azt is csak földuton,a cross pálya közelébe se ment
Látom de keme azt mondta 2003 a gép.Én azt hittem csak 2004 kaptak az rc.
Nem hiszem, 2003-ban volt az első módosított aluvázas 250-es ezzel az RC-vel:
http://www.bikez.com/motorcycl...
Nincs
ha megnézed a képet akkor láthatod,hogy az van benne
még megnézheted a motormann.hu-n is
ha rc power van a gépen akkor az nem 2004?Vagy 250 elöbb volt?
oksa!figyu,ovatosan a géppel,az "rc"powerosak még bolondabbak mint a körpoweres cr250!
Tuti nem gyári.Honda nem rak ilyen cuccokata gépre uj korába szerintem.
A gépemen szerintetek a HGS kipuff és a ProTaper kormány gyári? Vagy tuning?
Kitartás, ha jövő hét péntekig nincs meg, küldök újat.
Pinknel tuti megkapsz mindent.Vagy honda.hu
Nekem a gyári hengerre mondtak 75ezret az omegamotorsnal nagyon korrekt cég.
miért nem beszélsz laposracerrel,én most voltam nála egy haverommal,neki is 125-ös van és azt mondta a dugora hogy 14eft(vertex vagy art)
az ülésem is ujra lett huzatva lassan kezd összeállni a gép
Megmondom oszinten, hogy az universallal beszeltem, es ok a pinktol rendelnek, azt mondta nekik sincs. De az universalban sokat csalodtam az utobbi idoben, tehat lehet van a pinknek csak lamak az universalosok. Igazabol nincs is most idom utanajarni, mivel tanulas van ezerrel, de jovo heten telefonalgatok.
Nekem is 2003 de 125.És én vettem 460.Ha bevetésen is bizonyít akkor nagyon jó üzletet csináltál.Sok szerencsét hozzá.
nemrég értem haza laposracertöl,megvettem a fötengelyfelujitot is a gépembe!
sziasztok!keme,fasza a géped! hát összejött végre!a cd-t még sajna nem kaptam meg
Kép nincs véletlen?