Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd holnap, én most már ki nem mászok fényképezni...

Ilyen:
http://www.bikez.com/motorcycl...

...csak
viharvertebb
Szia!
Ma beszeltunk egy Albertirsai csodaboltrol. Azt mondtad, hogy elvileg dugot is lehet ott kapni, vagy gyartanak. Tudsz adni elerhetoseget, mert erdekelne a dolog. Nem tudok alapmeretet szerezni ebbe az oreg rozsaszinbe.
Csoki! Nekem is ledadog, de foleg kozepfordulaton, poweren suvit, mint az allat. Nekem egy spes kipu rendszer van rajta, az okosok azt mondjak, hogy ennek tobb benzint illene kapnia. 170es fuvoka van rajta, cr125. Tehat a te esetedben is valszeg a fuvoka lesz a problema, majd az enyemmel is probalgatom, 185, 192, nem tudom melyik lesz a jo. De elotte meg vannak aprobb javitanivalok pl: uj valto, uj dugo, aprosagok.
Most mar beirhatom ide - merthogy keme baratunk eladta az osszes 125-t -, hogy keme nagyon felt az en motorom teljesitmenyetol, es nem akarta, hogy otthagyjam az ovet, ezert mielott osszeraktam volna az enyemet, vett gyorsan egy CR250-t
Tehat amint osszeall beszamolok a teljesitmenyrol es a fuvokabeallitasrol egyarant. Neked gyari kipuff van rajta?
képet kérünk
Nah, hazajött a bébi
Holnap átnézem.
majd megértekezzük!
maaaaa ideje lenne
penteken delelott nagyon dolgozol mert ha nem, lesz arrafele dolgom, adnek egy ujevi csoookot
Szerintem sem lehet szétforgatni, csakhogy nekem a nyáron is csinálta.
Próba-szerencse! ...csak óvatosan!
Szorítunk!
...aztán hazahozom és szétszedem

...kicsit fel köll ui-uiii-uiiiiitani
Szia nagylány, mikor randi?
remelem a pezsgot behutotted mar!
juhéjjjj avagy birkabőr
Kb. fél óra még, és lesz egy 2003-as CR250-em
Nem tudom, hogy kell e lenni benne, csak tipp volt. Ha nincs benne, akkor visszahűlhet a motor annyira hogy hidege legyen. Az 500-ast nyáron sem nagyon lehet agyonforgatni, nem hogy ilyenkor.
meg mondom öszintén én a pörzsölöre gondoltam....
Szerinted?
Ezt a tűzhelyes témát nem vágom, én még nem próbáltam. Jó lehet a PB-gáz palackos megoldás is, ha van hozzá valami nem túl nagy pisztoly. Amúgy igen, az a kis palackos valami, amit a csőszerelők (meg bádogosok) is szoktak használni.
az a kis palackos lófasz amit általáb a csöszerelök használnak ugye?
PB? felejtsem el? vagy ha a tüzhelyen meg melegítem? az sem jó?
Én még nem találkoztam cross mociban termosztáttal.
Szándékosan írtam gázlámpát. Ne hogy acetilén-gáz apparáttal, mert ha nem figyel az ember, összeomlik az alu. A gázlámpa (vagy benzinlámpa) tuti.
Basszus! Kellene, hogy legyen benne gyárilag? Ezt nem is tudtam. Ennek biztos, hogy nincs termosztát baja, mert hogy jelenleg nincs benne ez tuti.
köszi
Köszi, köszi! Ebből csak a főfúvókában nem vagyok biztos, ill a segédfúvókát nem is néztem, a többi adat stimm (én is kaptam Keme-től CD-t)
Ezeket meg fogom nézni.
Melegíteni kell óvatosan gázlámpával, utána meg valamilyen sajtolószerszámmal, vagy préssel kinyomni. Ezen az oldalon valamelyik vidiben látható (csak már nem emlékszem, hogy melyikben):
http://www.pivotworks.com/inde...