Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Új Évi fogadalom?Ki fogja jobban húzni mint tavaly:P:)
egyben ARANY is
megtörtént
még 5 perc
tyŰŰŰŰŰŰŰŰ minyÁ 2009 buÉk!
bocsi de félre olvastam bazzeg üt ez a pezsgő

na felőlem mehet az üzlet szerintem postán megoldható utánvéttel ez a legegyszerübb

annyit még hogy ha lemérnéd az ülésedet hogy mekkora ezeken a pontokon szerintem akkor már nagyjából el lehet dönteni hogy jó lesz -e rá mondjuk lehet hogy az üléshuzatot kéne
Sikerekben gazdag BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK minden motoros barátomnak!
Boldog Új Évet Kívánok minden fórumozónak
hát az én ülésem ilyen. Szerintem jó lenne rá de ha nem tudunk megalkudni akkor felejtős. Akkor rendelek egy rávalót.
energieee nézted hogy biztos jó a tiedre mert nem ám te is befaragsz vele. Az ár nekem okés, Ha megnézed a parillának a honlapját ott van és 7500 volt annyiért vettem én is meg pár cuccot is csak ez nem lett jó. Jövő héten megyek melózni ott van a huzat ki van téve boltba akkor tudom elhozni, és talán postával? vagy mivel tudjuk intézni. Írj ha biztos.
BÚÉK! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
mondjuk ha lehet alkudni akkor legyen 6000 Ft
hoppsz késő vettem észre

nem rossz mennyi is lenne az alja az árnak ?
tudsz küldeni egy képet az üléshuzatról ? ? ?
lehet engem érdekelne ha jó az enyémre
helo skacok mindenki elment már?
Azért kérdeztem, mert a 450X-e gyárilag van, és az új hajtókarhoz nem adtak pedig járna hozzá.
Fogalmam sincs honnan lehetne ilyet szerezni. Valaki tudna segiteni ebben? 34mm-es belső átmérő.
Hello sokadikx beszélhetnénk msn-en, ha gondolod a cimem az adatlapomon!
Itt van e link
Sziasztok! Olvastam vissza a fórumot és valaki keresett ülést cr-re, na most nekem csak huzat van de az enyémre nem jó valaki vegye meg lehet alkudni
Mindjárt BÚÉK
Boldog Új Évet mindenkinek:))
Na itt vagyok, csak lementel veletlenul Egerbe es berugtam. Orulok, hogy nem volt para. Amugy a zst ugy adtam, hogy 5e a valtoert, 30e meg a fuvarert, de lehet hogy forditva. Ha azon kivul van meg vmi akkor szolj, es buek mindenkinek.
Ugy csináltam ahogy mondod, cseréltem a porvédőt is meg adtam neki zsirt is, csak van kottyanása, de inkább nem bántom, mert lehet több kárt csinálok mint hasznot!
Szeva Husky! Amikor újítottam fel a CR-t, én is megpróbáltam kiszedni, amiről beszélsz, de nem ment. Valószínűleg azért, mert gyárilag van beleillesztve a perselyébe, úgy hogy szerintem csak perselyestül jön ki sérülés nélkül (felmelegítve, prés, vagy vmilyen sajtoló segítségével). Ha nincs széjjelcseszve az a kis gömb-forgó (olyan alakú mint egy hordó, aminek mindkét vége le van vágva), akkor mosd ki a portól meg a szennyeződéstől és valamilyen jó minőségű szilikonos csapágyzsírral alaposan tömd tele (nekem zsírzócsavar is van szerelve a himbába). Fontos még, hogy amikor rakod össze, akkor a két porvédő egészséges legyen (hondáéknál van rendelésre, 1200-1300 Ft/db). A porvédők nagyon fontosak a himba többi csapjánál is, meg fullra nyomd tele zsírral az összes tűgörgő-fészket mikor rakod össze, annál kevésbé veszi be a port, meg a vizet.
'92 max
Csáá!Azóta már volt egy-kettő,eladtam darabokba,úgyhogy nemhinném,hogy megy .Most pitem van.