Már igy vetted a mocit vagy most lett ilyen pattogós?cr 125 nél egészséges ha nyívákol,füstől a kipufogó!egyébként a rezoban az égvilágon semmi nincs!csak sötét.egyébként üeres!egyébként ha megkérdezed kemenczei mestert,itt megtalálod a fórumon "keme" hamar megszakérti a motorod évjáratát!jobb vágja az ilyet mint ahogy te gondolnád!rendes csávó,írj neki nyugodtan!
A segítségeteket szeretném kérni. A 95-ös Honda CR 125-ösömnek a kipufogója egy karbonszálas Acerbis sport kipufogó.Szerintem nagyon csúnya,recsegős,pattogós hangja van pedig már újratömtem és letakarítottam a belső perforált csövet. Nem tudom mit lehetne tenni. Egyébként ez a cső csak egy lyukasztgatott valami? Írjatok ha van valami jó ötletetek.
Az én cr-em eladó ha érdekel megbeszélhetjük. 2001-es ha ismered a Bajner Józsit megkérdezheted a motorral kapcsoltaban, mert nála csináltattam pár dolgot, és mondta h szép hangja van a motornak meg minden rendben van.
"itt vagyunk a picsába"...kb. 40 km a nagy tanyától (budapest).
Ki ez a "pestiessssen szólva" nyikhaj? Nem nagyon csípem, ha valami szmogszívó sznob lekezelően beszél a vidékről.
jó kis enduro páyla!
megy még a volt motorom?(derbi senda)
Ki ez a "pestiessssen szólva" nyikhaj? Nem nagyon csípem, ha valami szmogszívó sznob lekezelően beszél a vidékről.
(vasárnap is ott voltam:)