Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha jol tudom 2003.Pár honapja van meg nagyon nem is motoroztam még vele.De valami nagyokos megragasztotta a dugot és most generálozok.
De ha nem 95-ös akkor milyen? Lehet hogy 94-es mert a neten a hirdetésbe annyira volt kiírva de az adásvételin 95 van.
látom komolyan érdekelt az idom,,
http://www.enduroclub.atw.hu/

jó kis enduro páyla!
Amikor megvettem nem volt ilyen hangja. Amúgy kössz a tippet az majd írok az 'ÉVJÁRATSZAKÉRTŐ' úrnak .
nincs,
Szia! Ha az adatlapodon lévő motorról van szó, annak a blokkja nem lehet 95-ös mert az nem fekete, hanem szürke.
Már igy vetted a mocit vagy most lett ilyen pattogós?cr 125 nél egészséges ha nyívákol,füstől a kipufogó!egyébként a rezoban az égvilágon semmi nincs!csak sötét.egyébként üeres!egyébként ha megkérdezed kemenczei mestert,itt megtalálod a fórumon "keme" hamar megszakérti a motorod évjáratát!jobb vágja az ilyet mint ahogy te gondolnád!rendes csávó,írj neki nyugodtan!
Ja igen, meg nyugtatlak a kosárb avan a géped, de nem mén veszek eggyikspanom, lehet szombaton meg látogatunk
Amúgy rezonátort már megnéztem volt rajta pár apró repedés meg lett heggesztve de ugyanolyan a hangja. Egyébként mi van annak a belsejébe?
A segítségeteket szeretném kérni. A 95-ös Honda CR 125-ösömnek a kipufogója egy karbonszálas Acerbis sport kipufogó.Szerintem nagyon csúnya,recsegős,pattogós hangja van pedig már újratömtem és letakarítottam a belső perforált csövet. Nem tudom mit lehetne tenni. Egyébként ez a cső csak egy lyukasztgatott valami? Írjatok ha van valami jó ötletetek.
Szasztok! ! ! ! ! ! ! !
csá simoviki!:D
megy még a volt motorom?(derbi senda)
Az én cr-em eladó ha érdekel megbeszélhetjük. 2001-es ha ismered a Bajner Józsit megkérdezheted a motorral kapcsoltaban, mert nála csináltattam pár dolgot, és mondta h szép hangja van a motornak meg minden rendben van.
Tényleg besnyőn laksz? Mert én is!
uff
Én meg besnyői
Hány éves a CR-ed? Olyan .... de mondjuk az öszesre ezt mondom de akkor is Szzzéééééééééééééép
mi bajod a riga deltával?
Hello Keme!Ha kész lesz a gépem,én is megyek Bugyira pitbike-al.Mindenkit lezúzok a kicsivel Am én is vidéki vok,mi több,Dabasi(Sári).
Bali, a Delta Riga is 2T
"itt vagyunk a picsába"...kb. 40 km a nagy tanyától (budapest).
Ki ez a "pestiessssen szólva" nyikhaj? Nem nagyon csípem, ha valami szmogszívó sznob lekezelően beszél a vidékről.
Egy 2t mikor nem megbizhetó?parilla.hu van akatrész.
Itt vagyunk a picsába! csak eszembe juttattad a TM-et...
meglehetősen...pl. pénteken is ott leszek. Miért?
(vasárnap is ott voltam:)