Figyelem, Figyelem: Honda tesztnap nyáregyházán 13-án (azaz holnap)10h-tól tesztmotorok CRF450R9 CRF250R9 CRF230R CRF150R....................................márcsak itt kéne a közelbe lennie ezt csak azér mondtam el nektek ,hogy valaki elmehetne és csinálhatna videókat
nem motoral kapcsolatos kérdésem lenne hogy,hogy tudtok ojanokat csinálni PL: link és arra rálehet kattintani és megjelenik nem ijen hosszúba http://trabinevelde.hu/latog.p...
az jó hely, attila az fain csávó lehet vele üzletelni, hogyha nyugodt,de ha épp öszevesznek vmin palkóval ,és dobálják egymást csavarhúzóval vagy iesmi,akkor viszont nem jó ott lenni
Egy bocsánatkéréssel tartozom a japán RK cég felé
Azt írtam nemrég, hogy az RK gyűrűnélküli láncát 3 óra alatt elnyújtotta a gép, és nem ér 8ezer Ft-ot. Miután lemostam a motort, kiderült, hogy halál keresztbeáll a hátsó kerék
Szóval a keresztbeállt kerékkel és ilyen körülmények közt (kép) nyúlt meg a lánc...Nem csoda...
Bakker micsoda kókány dolgok
Jó kérdés minden karbi más és más! Az alapjáratot lehet állítani ben zin és levegő együttes keverékével! Magyarán marad minden a gyári beállítás csak annyi hogy egy csavarra lehet szabályozni hogy meddig menjen le a tolattyú a síbertűvel együtt!Ez egy ferde felfelé álló csavar általában. Aztán lehet állítani külön külön is a benzin levegő keveréket!De ahogy mondják az is lehet hogy szivató igaz azt te tutira jobban tudod!
Az nekem is messze van!
(itt találsz számot is)
Nem tudnál adni valami jó (hondás) bontó címet, vagy tel számot?
köszi
Azt írtam nemrég, hogy az RK gyűrűnélküli láncát 3 óra alatt elnyújtotta a gép, és nem ér 8ezer Ft-ot. Miután lemostam a motort, kiderült, hogy halál keresztbeáll a hátsó kerék
Szóval a keresztbeállt kerékkel és ilyen körülmények közt (kép) nyúlt meg a lánc...Nem csoda...
Jó kérdés minden karbi más és más! Az alapjáratot lehet állítani ben zin és levegő együttes keverékével! Magyarán marad minden a gyári beállítás csak annyi hogy egy csavarra lehet szabályozni hogy meddig menjen le a tolattyú a síbertűvel együtt!Ez egy ferde felfelé álló csavar általában. Aztán lehet állítani külön külön is a benzin levegő keveréket!De ahogy mondják az is lehet hogy szivató igaz azt te tutira jobban tudod!
Be is durrant az alkarom!Nagyon kevés vagyok ehhez e bringához ,de most már eddzek vele!