van veszprémben egy yz450f 2005ös 599ért hírdetik felhívtam a csávot blokk nem volt felújítva felújító készlet is megvan hozzá idomok okádék de sztem 550.ért el lehet hozni az is jó kis motor lenne, bele az új dugot hajtókart és lehet vele egy szezont motorozni
én is tanultam közgét/kedvenc tantárgyam volt sokakkal ellentétben pedig a tanár egy bunkó fasz volt a főiskolán 2esem volt/ én ezt ugy oldom meg hogy adok hozzá egy két szirszart mindjárt jobb keddvel viszik kérdezzétek meg Sokadikx-et wuhaha
én nem okáduk rajtuk semmit vagy jó vagy úgy szar ahogy van-az ára is olyan amiről meg nem tudom mi mozog benne mondom hogy: fogalmam sincs -mindig beválik és nem állítok valótlant azon má pár éve túlvagyok
hát jah leverik sajnos is a motorok árát én pl a gixxeremen buktam szeptember óta 400ezer ft-ét újonnan 2.1ért vettem és most 1. max 1.7 ért lehetne jó áron eladni mert a sok szart a hringről a motoros suliból 1.5ért forg helyezés nélükl dobálják
de amugy ne is engedj az árból igazad is van mert aki motort akar venni és megtetszik a te motorod az megfogja venni!
Pedig az emberek szívesebben vesznek meg valamit, ha mellé "megveszik" az érzést, hogy milyen ügyesen alkudtak, mert a csávó elengedett 10-20ezer Ft-ot.
Ajánlom figyelmedbe Tonk Emil "Szemléletváltás az értékesítésben" c. könyvét. Vagy majd mesélek belőle
az ember se tökéletes mé nem rakja fel 450é ugyis elviszik így meg csak lebasszák mindennek az árát majd még igyse lehet eladni semmit 1-2 éve voltunk többen akik így mindig rárepültünk a jó vételekre a vevők meg se látták az ilyen hirdetést mert addigra elkelt-leszedték soha nem volt gond a motorok eladásával most meg! mindenkinek szaré-húgyé kéne minden azé se engedek semmiből egy fillért se
vagy az ahogy mondod a felújítást csak arra értettem ha megállt a blokkja ha füstöl és veszel egy ilyen motort meglehet csinálni egy rövid időre h ne füstöljön és ahogy mondod lehet keresni rajta egy százast minimum rövid idő alatt vagy még többet
Hát kissé gyanús is hogy a koma miért akarná szőrén cserélni egy 2000-es KX re úgy ,hogy fel is hozza több mint 300 kilómétert.
Amúgy mit lehet tudni róla műszakilag,alkatrészellátásról,speckó megoldásokról ilyesmi...
nyugi motoros cimbi válság van én 4 crf-ről maradtam kb egy hét alatt de mindig csak épphogy és mindegyik olcson volt egy pedig 400ezer alatt volt, gsxr mellé kéne egy ilyen motor ennyiért felújítanám faszán azt gooo ja csak még annyit h aki ilyen évjáratú crf-et vesz nézze át a motor vázát nekem volt kettő már és mindegyiknek voltak repedések a vázán
HIHI télleg poén ...... de akkoris szar az egész hogy nincs pénzem.... hééj várjunkcsak ,baaaszki holnapután megyek a blokkér ,yupiiiiii ésmár kitaláltam 1 jó kameraállást ON-BOARD-nak
szegénység bassza a nyomorúságot nekem erre sincs pénzem ,pedig nekem is csak üzletelni volna jo utálom mindig akkor nincs pénzem mikor ilyeneket kilehet fogni mikor van akkor nemtalálok semmi ilyent
de amugy ne is engedj az árból igazad is van mert aki motort akar venni és megtetszik a te motorod az megfogja venni!
Ajánlom figyelmedbe Tonk Emil "Szemléletváltás az értékesítésben" c. könyvét. Vagy majd mesélek belőle
Az ilyen fajta eladóktól mentsen az isten.
Hú , ilyen arcoktól én sem akarok motort venni!
Baromi kevés a fizikumom, Tesóm a 25-össel körbemotorozott ma!
Az ilyen fajta eladóktól mentsen az isten.
Amúgy mit lehet tudni róla műszakilag,alkatrészellátásról,speckó megoldásokról ilyesmi...