egyben adnam el az osszeset inkabb mer mindig atszaladgalni magyarba az tobbe jonne ki mind az egesz ott magyarban.Ha erdekelne vkit akk az lenne a legjobb ha megvenne az egeszet es ott magyarban ha szetadna meg lehet h jobban jonne ki az egesszel ha kulon-kulon adna el! Gondoljatok csak bele!
Helló! A hullamos tarcsan a lyuk távolságot megmerned nekem? Valamint átmérő is kellene. 270-re lenne szuksegeme! Azért kérdezem, mert nem cr-re kellene!
Látom te meg magyarul nem tudsz!
Azt láttam mennyit kérsz az egészért egyben, de az nem derült ki számomra, hogy ami engem érdekelne, azaz a kézvédő (esetleg a hullámos első féktárcsa) mennyibe kerülne..
nemjol sejted segitek hogy a sejtelmedben ne bizz mer kurvalathato!
oda van irva h 70euro mindene komplett azaz 22 000 forintért minden e tied lehet! de mondjad h ennyie megfelelnee neked
az a baj, hogy én szlovákiából vagyok. Belinkelem itt az egyik oldalt ahol vannak és ott vannak minden eladóról képek! http://motocykle.bazos.sk/inze...
Ozdtól nemmessze lakok a határon túl (kb 30km).
Telefonban nehéz lesz megmutatni hogy milyen állapotban is vannak azok a féktárcsák,így az adatlapomon található eladó holmiknál van egy "üzenet küldése a feladónak"ott írj rám légy szíves...
Engem érdekelnének a féktárcsák,az adatlapomon találsz elérhetőségemet írj v. csörögj ha aktuális még....megtenném én is,de semmilyen elérhetőséged nincsen.
találtam itthon a garázsomban pár dolgot ami lehet, hogy érdekelne valakit! 2db hátsó fogaskereket, 2db elso es 2 hatso fektarcsat is egy gumis O-ringes lanc+hengerfej tomitest fentre es két vedot a kormanyra. Ezek a dolgok már használtak az igaz de a fogaskerekek is pl nincsenek abban a szetnyult és agyonhasznált szar allapotban, meg a fektarcsak se abban a lekopottban! ugyhogy a legrosszabb esetben is 70% os allapotban! Akit erdekelne az irjon, megegyezunk es viheti is!
Van aki pályán szenved,van aki enduróban van aki mindkettőben van aki sehol sem..a mostani extrém endurózás amikor többet tolod,húzod a motort mint amikor rajta ülsz és összevissza vered a motort mert olyan pályán vagy no az meg nekem nem nyújt semmi élvezetet.
Amikor meg kinn nyelezed tőgázod a határban az a parasztenduró! :D
ja kosz a valaszt! kb enis igy tippeltem csak nemvoltam benne biztos de enis aze csak endurozok! a palyat utalom mer ott csak szenvedsz es a motorkat veret szet
figyeljetek már nekem most segítség kéne! értetlen leszek egy picit nagyon de nemtudom hogy most a krosszozas meg az endurozast kozott mi a kulombseg? irjatok ma le legyszi mind a kettot pontosan hogy mi!
igen ez valóban így van jóval erősebb mint a cr (volt már mind 98-as 01-es 04-es) csak valahogy jobban tetszik de persze nem bánkódom ha megmarad :) ez még 5-be is emeli az elejét
Bár nekem cr-em, van de volt ilyen rm-em is, gyári állapotában az rm sokkal erősebb fent szerintem mint a gyári cr, krosszozni szerintem az rm jobb...
Nem érdemes elcserélni cr-re szerintem, csak akkor ha endurózgatsz is....
Azért, mert az egyik havernak van egy 96os cr-je es elment rajta neki a karbesz. o keresett masik KEIHIN markat, mert a cr-eke is keihin es csak egy regi kawasakisat talalt es az van neki benne. de o aztmondja hogy a fogyasztas nagyon sokkal jobb (meg a 4utemek is megirigyelnek mert meg azokto is kevesebbet eszik sokkal ami nagyon erdekes es a teljesitmenye is jobb) es most elakarja adni a motorkajat ugyhogy en gondolkoztam az o karburatorjan
Azt láttam mennyit kérsz az egészért egyben, de az nem derült ki számomra, hogy ami engem érdekelne, azaz a kézvédő (esetleg a hullámos első féktárcsa) mennyibe kerülne..
oda van irva h 70euro mindene komplett azaz 22 000 forintért minden e tied lehet! de mondjad h ennyie megfelelnee neked
De, ha tudnék sem derülne ki a hirdetésből, hogy mennyit kérsz érte, ha jól sejtem..
http://motocykle.bazos.sk/inze...
Ozdtól nemmessze lakok a határon túl (kb 30km).
Egy képet tudnál feltenni róluk?
Amikor meg kinn nyelezed tőgázod a határban az a parasztenduró! :D
Nem érdemes elcserélni cr-re szerintem, csak akkor ha endurózgatsz is....