Nemrég vettem egy 2003-as 125-ös Honda Cr-t.A motorban új prox hajtókarral új gyári nicasilos hengerrel es vertex dugattyúval rendelkezik.Amióta megvetem alapjáraton egy bizonyos fordulaton kopogó hang hallatszik a blokkból ,de amint csökken egy kicsit vagy megnő a fordulat semmi sem hallatszik.Amúgy nagyon egyben van a korához képest es látszik hogy gondos gazdái voltak.Ez a hang most természetes vagy mi lehet a baja?
Eladó egy Leo Vince leömlő és összekötő cső, Igény esetén komplett rendszer, Leo Vince X3 dobbal, Honda CRF 450 X-R 05-08-as modellre. Dob és a rendszer külön is eladó.
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Ugyan én nem vagyok technikai favorit,nem végeznék a motoron átalakítást, de ha a hölgy megtanulna motorozni ilyen gondjai nem lesznek még ezzel a motorral sem, mert nem a motorban van a hiba. Személy szerint én használtam 125 2t gond nélkül,vélhetően nagyobb súllyal. A két motor közt lényeges nyomaték különbség nincs, sőt.
nekem 82 es hez van sok minden nem tom mennyire kompatibilis ha küldesz képet esetleg utána náézek..hengerből van vagy 4 .5 válti kuplung blokk közép meg sokminden akad.
Üdv Urak !
Technikai favoritoktól kérdezném a következőt :
Adott egy CRF150RB 2007 es barátom feleségéé a gép és szeretne endurozni de elég vérszegény a gép alsó fordulatszám tartományban!
Na most ha felszerelnénk neki pluszba lendkeréksúlyt (lehet ilyet amcsiból rendelni gyári minőségben) akkor kell valami egyéb kalibrációt végezni a masinán ? Illetve lehet e drasztikus javulásra számítani ?(Hogy ne csattanjon le neki olyan hamar)
Gyors kérdés srácok,ha birtok minél hamarabb adjatok választ aki ért hozzá,nagyon szépen megköszöném!
Adot egy cr250 1989 es! Ugye HPP blokkos
Kuplung agy cserés igy hát keresnem kelet egyet !
Találtam is de a srác azt irja hogy 1990 től -2007 ig jó
De ugy tudom a 90 es nek és a 89 esnek ugyan az a blokja nem? Mit mondotok ti? Előre is nagyon köszönöm a választ aki adna!
És azért jó a nyitókitt mert a benne lévő ajándék lemezből készült konzervnyitót utána fel tudod használni akármilyen babkonzerv felnyitására....nem hülyék ezek a japánok!
Köszi, meg még annyit hogy talán a kipufogórendszer is más a 2 motoron, mert az X-nek meg kell felelni a hangnyomás szabványnak vagy mi is az, és azért gondoltam hogy le van folytva, hogy környezetkímélőbb legyen de akkor ez hülyeség. És olyat is hallottam hogy van hozzá Ugynevezett "nyitókitt" amit a gyár ad hozzá!
Pofás darab,mennyibe fájt?
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
http://www.kepesmotor.hu/giler...
Blokk alkatrészek kellenének vízpunpa oldali dekli vízpunpa tengely, henger
Tank,
Köszi.
Technikai favoritoktól kérdezném a következőt :
Adott egy CRF150RB 2007 es barátom feleségéé a gép és szeretne endurozni de elég vérszegény a gép alsó fordulatszám tartományban!
Na most ha felszerelnénk neki pluszba lendkeréksúlyt (lehet ilyet amcsiból rendelni gyári minőségben) akkor kell valami egyéb kalibrációt végezni a masinán ? Illetve lehet e drasztikus javulásra számítani ?(Hogy ne csattanjon le neki olyan hamar)
17e az új,az tuti jó lesz!
Prox 18.1490 90-91
Prox 18.1397 92-07
Jó lenne tudni hogy mi az eltérés,kellene hozzá kicsit bogarászni a netet...
Adot egy cr250 1989 es! Ugye HPP blokkos
Kuplung agy cserés igy hát keresnem kelet egyet !
Találtam is de a srác azt irja hogy 1990 től -2007 ig jó
De ugy tudom a 90 es nek és a 89 esnek ugyan az a blokja nem? Mit mondotok ti? Előre is nagyon köszönöm a választ aki adna!