Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!
Van egy 250-es 93-as cr-em.Már végig néztem a manualokat illetve a fórumot is,de nem találom,hogy mekkora alap előgyújtást érdemes neki állítani.Az előző gazdája csak szemre rárakta az alaplapot,illetve hang alapján állította be,én szeretném stroboszkóppal beállítani.
Honda Cr 250
100%-ig felújított motor, (Új főtengely,új hajtókar új hengerpersely, új dugattyú(Wössner), csapágyak,új váltó,kormány,kerék csapágyak, új gyújtótekercsek, membránlapok,fékbetétek stb stb.
Nem minden áron eladó! Napi használatban van! Hobbimotorként van használva. (Sarat felújítás óta nem látott!)
Maximum 4-5 üzemórával! Motul 710,Motul 800-al volt hajtva!
Csere szóba jöhet! Motorhibás is! , 400cm3-től fölfelé 4T 1 hengeres motor.
Részletesen elmondok mindent telefonon ha érdekel.
Csereár másképp alakul. Felújítás képekkel dokumentálva, cserélt alkatrészekkel.
Tel: 06706574245
Ott az adatlapomon nézd meg
Egy email cimet tudsz adni?
Új Wiseco titán szívó szelepek eladók CRF 450-be! 2db 45 ezer!
Posta OK! 06-20-473-1859
Itt van Cr 250-esé de az évj nem tudom 8-ezer
Mi a gond ezzel a tökéletesen rágányolt valamivel? :D
20e-től kezdődnek a használható kettőötvenes berúgókarok...
illetve teleszkóp védőket keresek!
Üdv. Berugókart keresek ehez a géphez :) CR250 -hez nem baj ha a racsnija nem jó! Reális áron (!)
http://www.kepesmotor.hu/honda...

Vegyetek Vforce-ot, bazzeg. De gyorsan, mert itt mindenfelé éheznek a gyerekek, nekem meg új szemüveg kell, tükrös lencsével, meg légszűrőolaj. Köfi.
Üdv!
2003as CRF450-hez keresnék könyököt, ha valakinek lenne elfekvőben!
Írtam.
Helló. Érdeklődnek hogy van e meg cr alkatrészed? Hátsó fekcso kellene. Ha van légyszi jelezd már. progrip31@hotmail.com ide irhatsz. Köszi!
szia. én nem árultam bontott cr 125 öt. egy crf 450 volt blokk nélkül de azt egyben elvitték. oké rendben.
Mai menet :D
akkor tárgytalan. te árultad a bontott cr 125 89et még jómultkor?
csak 1 darab van benne. ha igy is kell mondj rá árat.
Hello. Keresek cr 125 2003as modellhez kuplung kosarat es hengert! Jo hozza a 2001es 2002es blokke is!
arra ne crossmotort vegyél
nekem van 20.000
a honda 125r es hűtőmatricáért mennyit kérsz?
Azt látjuk,rá is van írva!
akkor nem gyári de, honda!
Mutathatnál pár képet hogy gyárilag melyik Hondákon van Blackbird és Pro Circuit matrica...
eladó matricák. gyári honda.