Adott egy CR 250 linkeltem az alaplapról egy képet.
Jekladó 110ohm(tökéletes)
Egyik tekercs ellenállása 150ohm (tökéletes)
Másik tekercs ellenállása nem mérhető.. (0) (nem jó ez így..)
Ennek a tekercsnek az ellenállására vagyok kíváncsi. Akkorára tekerném újra amekkorára kell.. ugyanolyan rézhuzallal.. csak kérdés mekkora az ellenállása?
Gyenge a szikra és emiatt nem indul be. Gyújtótrafó cserélve, testelések külön elvezetve, jeladó cserélve, CDI cserélve..
(teljesen más gyújtással tökéletesen üzemel a gép..)
Gyárit szeretném visszatenni rá!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok, dugót akarok cserélni cr250 hpp-és poweres,kérdés az lenne hogyan kössem le a power szelepet.mert gondolom különben nem tudom lehúzni a hengert.tehát a menete érdekelne,leveszem a hengerfejet,és utána?
Ha jól emléxem van még vhol egy 1x használt twin air légszűrőm,talán még telőszár védőm is akad... 2002-től valóak ha jól gondolom... esetleg ha valakit érdekel,utána nézhetek
Szoktam még olvasni a Cr forumot,de már hozzászólni nem fogok...
Aki szerint 1 üzemóra 100perc azzal mit erősködjön az ember. szecsunak legalább van türelme az ilyenekhez is!
Itt a teleszkóp olajnál ha mm-ben van azt honnantól mérjem? mennyire legyen összenyomva a teleszkóp? Váz cuccok már úgynézki megvannak. esetleg egy jobb hátsó sárvédő kellene ami nem lefelé kanyuló. Ahogy nézegettem 94-től már vízszintesen megy.
Hali! :)
Én tavasszal adtam el a 98as cr 125-öt.
Első vevőjelölt pénzt adott! 300ért ment el
Gumikvoltak kopottabbak, amúgy remek motorvolt, sajnálomis rendesen..
350-450e között hirdetik ezeket,kérdés hogy mennyire akarsz tőle szabadulni,tényleg hibátlan-e és senki nem tud belekötni vagy találsz esetleg egy madarat aki megvesz bármit...
Esetleg beszámolsz-e libatollat hagyatékból,házilag készített kisáruszállítót Pannóniából vagy hordozható búboskemencét!
Sziasztok! 98as Honda cr125 milyen áron megy mostanában? Egyetlen hibája hogy a 8 hónap állástól összeragadt a kuplung és nem emel ki ,ezen kivül hibátal,felujitott motor. El szeretném adni,de nem tudom mennyiért merjem felrakni!:) Előre is köszönöm a válaszokat!
Az olaj mennyiséget sikerült megtudni? Én is most újítom a teleszkópokat, de ez még a számomra is rejtély. :D Gondolom attol is függ milyen keményre akarom, de biztos van egy minimális szint.. de mennyi lehet az? :D
Persze,5 éves hirdetés aminél elég baráti áron kínálnak egy rendszert,valószínű hogy megvan! :D
Főleg hogy Gecsa szerintem évek óta nem járt a fórum közelében így olvasni sem fogja ezt...amúgy ott a telszáma,miért nem hívod fel?
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Adott egy CR 250 linkeltem az alaplapról egy képet.
Jekladó 110ohm(tökéletes)
Egyik tekercs ellenállása 150ohm (tökéletes)
Másik tekercs ellenállása nem mérhető.. (0) (nem jó ez így..)
Ennek a tekercsnek az ellenállására vagyok kíváncsi. Akkorára tekerném újra amekkorára kell.. ugyanolyan rézhuzallal.. csak kérdés mekkora az ellenállása?
Gyenge a szikra és emiatt nem indul be. Gyújtótrafó cserélve, testelések külön elvezetve, jeladó cserélve, CDI cserélve..
(teljesen más gyújtással tökéletesen üzemel a gép..)
Gyárit szeretném visszatenni rá!
Segítségeteket előre is köszönöm!