Üdv!
egy kérdésem lenne, hátha ért hozzá valaki..a Honda CRf-ből származó Supermoto szett passzolhat az XR 400-ba?..tengely méret, hossz, távtartók, féknyereg konzol, féktárcsaméretek stb?..... min kell, és hogyan kell változtatni... ha kell egyáltalán, ahhoz hogy belemenjen?...
kösz
Nem én raktam össze. De ha nem lett volna jól.összes rakva akkor nem is ment volna rendesen. Rögtön rossz lett volna. De most szereztem új mozgató rudat. A 20 as pálca. Kompletten. Mivel már hegesztették a végét. Csere aztán meglátjuk mi sül ki belőle. Mit értették az alatt hogy elbaszódott az egész?
Üzemórás mint a mostani géped,csak itt kisebbek a szervízperiódusok...6-8 üzemóránként olaj+szűrőcsere,150-200 üzemóránként kpl generál,megspékelve időközi ellenőrzésekkel és az esetlegesen felmerülő + költségekkel.
19-est össze kell fordítani a 21.
19-est a vízpumpa elöt lévő hossz hornyolt csavar alatt találod.csak az a gas,hogy ha össze rakásnál nem akasztottad szét,akkor fenn áll,hogy elbaszódott az egész.
Nemrég elkezdtem edzeni egy endurocross versenyre. Valószínűleg a királyválasztó lesz az esedékes. :D Na szóval, nekem van egy 1992-es Honda CR125-ös krosszmotorom. Nincs rossz állapotban, de azért jó lenne felkészíteni a versenyre, hogy átmenjen a gépátvételen. Megtudnátok mondani, hogy mire kell majd odafigyelni? Mit cseréljek mindenképp?
Sziasztok. Van egy hpp-s cr 250 nem rég volt teljes motor generál. Következő a probléma. Volt egy kis túra. Haza felé azt vettem észre hogy, nem fokozatosan kezd el húzni a szekér hanem egy bizonyos fordulat tartományban de akkor nagyon. Rögtön arra gondoltam hogy nyitva maradt a power. Gondolatom helyes volt.. Haza érve le vettem a kis deknit az egyik oldalon. És kb 80% ba van nyitva. Megnyomkodtam és a rugó rögtön vissza nyitja. Hol keressem a hibát?
egy kérdésem lenne, hátha ért hozzá valaki..a Honda CRf-ből származó Supermoto szett passzolhat az XR 400-ba?..tengely méret, hossz, távtartók, féknyereg konzol, féktárcsaméretek stb?..... min kell, és hogyan kell változtatni... ha kell egyáltalán, ahhoz hogy belemenjen?...
kösz