35-40e magasságában lesz főtengelyem attól függően hogy milyen hajtókar van rajta....új Proxot nem tudom mennyibe fájhat most,de lehet abban is tudok segíteni bolti ár alatt vmennyivel.
Sziasztok! :)
Keresek Cr 125 00-01 évjárathoz, hajtókart,főtengelyt,hengert(lehetőleg nicasilosat), és ha hozzá van dugót is.
Vagy ha elfekvőben lenne egy komplett blokk az mégjobban érdekelne, köszönöm.
elérhetőségeim:
email:novak.ferenc14@gmai.com
telefon: +36 30 836 2416
A galeri ami fent van kb 1hónapos(fedi a valóságot),mióta meg van a KXF azóta csak beindítva volt!Állapot igényes,28,6mm Magura kormány,pro circuit végdob,gyári szép rezo,külső állapot szét!LM suspension(100kg),blokkba 27üó van(Motul800,Motul transoil)!Alkudni felesleges,nincs szükségem a pénzre!
ezis igaz. sajnos ez egy ilyen szakma.... nekem is vna ismerősöm ittalkik 3 utcával arrébb rmz 450 08as hirdette eljött egy srác
busszal. megnézte ki lehet-e próbálni? persze srác ráült és nemjött vissza
Tökmindegy hogy milyen célra lopja és mit csinál vele,téged és engem sem vigasztalna...ha senki nem venné meg a kici,ócó,lopottat akkor nem menne a piac,ez ilyen egyszerű.
Tökmindegy hogy a föld melyik részén lopták és ki vette meg...amíg más tulajdonát jogtalanul elveszik azt egyféleképpen lehet értelmezni.
igy igaz de aki árulja az vette nem lopta..... ismerem a gyereket eléggé pénzesek, és már 2 éve megvan neki a gép, és aki el lopja nem saját részre lopja szerintem, ha lopott is külföldről.... tudod teis hogy a magyarban el lopott motorokat külföldre viszik vagy egybe vagy alkatrészenként de inkább a 2. értékesíteni.
Plussz időm és kedvem nekem sincs ilyenekre,de ne legyenek már köztünk olyanok akik legközelebb akár az én tulajdonomra is rátehetik a mocskos kezüket,van az ilyenekből elég az országházban is...
én a cren egyszer se fingottam, párszor beszartam igaz de puki nemvolt viccet félre téve ha az enyémet lopnák el igen lenne aztán problematika, de ez a srác eléggé korekt, nem is folyok bele ilyesmibe nincs nekem erre időm hogy bíróságra meg minden szarra járkáljak ezért, ha valaki nagyon akarja meg teheti de én nem fogom.
Valakinél megtalálom az ellopott motoromat....és akkor annyiban hagyom,áá biztos nem ő volt,inkább békén hagyom? Te lehet hogy igen,de én nem,viszont tedd a kezed a szívedre,tényleg semmit nem szólsz senkinek? Ezt ugye nem gondolod komolyan!
Ha megvette akkor már legyen az övé?
Dolgozol éveken keresztül,bemégy a szalonba kiperkálod a zsét egy gépre,először fingasz az ülésre majd egy év múlva lenyúlják,majd egy év múlva meglátod egy hirdetésbe a gépet....tényleg mit tennél?
És itt nem értékről van szó,hanem elvekről...
biztos nem orgazda és nem is ő lopta el hidd el utána jártam a srác után, de nem jeletgetném akkor se, msot gondolj bele te veszel egy motort nem tudod hogy lopott és téged húzgálnának meg emiatt
Feltételezem mindegy lenne ki lopná el a motorod levágnád pár testrészét...az hogy most ez a madár nyúlta le vagy orgazda szintén mindegy,de általuk működik a lopott auto/motor/stb piac.
Az lehet hogy most hidegen hagy,de ha a saját tulajdonodat látnád így akkor vszeg más lenne a véleményed,gondolom ha át sikerült ütni a vázszámot akkor ez most vkinek hiányzik.
Viszont én akkor megteszem a feljelentést,ha rendben van minden papírja akkor úgysem származik belőle hátránya,ha mégis simlis a gép akkor meg egy emberrel kevesebb akitől félteni kellene a magánvagyont...
Ahhoz képest nem nagyon ment le árban.....
Rendőrségi feljelentést érdemes lenni megtenni,hogy legközelebb ne az ilyen vegye meg a lopott gépét valakinek.
Keresek Cr 125 00-01 évjárathoz, hajtókart,főtengelyt,hengert(lehetőleg nicasilosat), és ha hozzá van dugót is.
Vagy ha elfekvőben lenne egy komplett blokk az mégjobban érdekelne, köszönöm.
elérhetőségeim:
email:novak.ferenc14@gmai.com
telefon: +36 30 836 2416
busszal. megnézte ki lehet-e próbálni? persze srác ráült és nemjött vissza
Tökmindegy hogy a föld melyik részén lopták és ki vette meg...amíg más tulajdonát jogtalanul elveszik azt egyféleképpen lehet értelmezni.
Ha megvette akkor már legyen az övé?
Dolgozol éveken keresztül,bemégy a szalonba kiperkálod a zsét egy gépre,először fingasz az ülésre majd egy év múlva lenyúlják,majd egy év múlva meglátod egy hirdetésbe a gépet....tényleg mit tennél?
És itt nem értékről van szó,hanem elvekről...
Az lehet hogy most hidegen hagy,de ha a saját tulajdonodat látnád így akkor vszeg más lenne a véleményed,gondolom ha át sikerült ütni a vázszámot akkor ez most vkinek hiányzik.
Viszont én akkor megteszem a feljelentést,ha rendben van minden papírja akkor úgysem származik belőle hátránya,ha mégis simlis a gép akkor meg egy emberrel kevesebb akitől félteni kellene a magánvagyont...
Rendőrségi feljelentést érdemes lenni megtenni,hogy legközelebb ne az ilyen vegye meg a lopott gépét valakinek.