Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honda CR 125 91 elsőfékcső vezető gyűrűt hol lehet (ebayen kívül) kapni? Látott ilyet valaki itthoni üzletekben?
Okes koszi,rakerdezek a honda karasnanal
Honda kereskedésben köbö egy ezres lehet,pár nap alatt meg is van..
na srácok ma néztünk 2 gépet is. abból egyik se hozta a várt minőséget. milyen alvázszámaz hogy cr1252004?
hali
nincs véletlenül valakinek egy ilyen nyomórugója berugókarhoz ? a képen 4es számú.vagy honnan lehetne egy ilyet szerezni?
honda cr 250be kellene, ha jól tudom minden évjárat jó hozzá, meg a crf be is ilyen van, legalábbis a partzilla.com on egy cikkszámon vannak.
valami szúzúkiblokkking?
Köszi a segítséget!
Vajon milyen erőművet sikerült beleapplikálni?
Én is gondoltam erre, de önzáróak voltak az anyák, és a 3-ból 2 el is volt szabva.
83mm nekem is 00 cr125-ön, de most rezót cseréltem és azon jó 10mm-el távolabb voltak, de simán oda tudtam nyújtogatni ezeket is :)
Moto-completnél vettem utóbb, ezek nem rozsdásodnak, megérte. Csak forgó fejűt szabad venni, a fixet kínszenvedés feltenni
http://moto-complet.hu/Termek/...
Azért én megnézném a többi csavart is,mert könnyen lehet hogy az amit oknak gondolsz az okozat volt,és a rezonancia következtében lazultak meg a csavarok...és akkor vszeg nem csak a blokktartókkal van gond.
Meg lett a rezonancia oka, az összes blokktartó csavarom meg volt lazulva.
Szia!

Köszi a választ, találtam én is sokféle adatot, de akkor valószínűleg nekem is az lesz, hogy ami húz rajta egy rendeset olyat rakok fel.
Itt 83mm -t írnak,viszont elég kicsi rá az esély hogy gyárin kívül találj pont olyat ami megegyezik,rugótagszámban,hosszúságban és huzalátmérőben...keress olyat ami húz rajta rendesen aztán gyia!

http://www.ebay.com/itm/83mm-S...
Sziasztok!
A segítségeteket kérem az alábbi problémában.
99-es CR 125-höz szeretnék vásárolni kipufogóhoz tartozó rugópárt ami rögzíti a hengerhez a rezonátort, de sajnos nem tudom melyik a gyári métere a rugónak, valószínűleg amit elhagytam az sem gyári méret volt.
Valakinek van információja, hogy mi lehet a gyári méret?

Köszönöm a válaszokat,
Üdv,
Ilyen volt nekem is és a balansztengely csapágya okozta..ezt..
Eladó cr 250 alkatrészek
A tomités készlet bontatlan vadi uj
Ebben a felállásban maradhatott volna a régi kipuff!
Azaz. 450 verő gépet csinálok belőle. Csak a 450-re én ülök, a CR125-re meg Németh Kori
Nálam is bizonyos fordulatszámokon jobban rezonál, máskor kevésbé.
Azért nézd át a blokk tartó csavarokat esetleg füleket, nincs e lazulva vagy törve. Én már jártam igy, de akkor csak bizonyos fordulatszám tartománynál lehetett érezni!
Célszerű minél korábban a végére járni mert a rezonancia miatt szépen alattomosan meglazulnak az anyák,csavarok és csúnya dolgot csinálhat a motorral és a pilótával is,szval csak óvatosan!
Sajnos nem tudom mikor volt hajtókarozva, nem rég vettem.
ez a szétszedett cr-re lesz amit facesbokszon látni?
A DEP már itt szuszog a sufniban.
Jöhet a hengerfej és a membrán tuning.