Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azigen
Még semmit, de már igen.
Két kereke van,füstöl,sokat eszik,porol,nincs rajta lábtartó és világítás,nehéz vele bevásárolni,sokba kerül,hangos....egyszóval semmire nem jó.

Még valami értelmes kérdés?
Helló!
mit lehet tudni a Honda Cr 125 2006 oról:

Előre is köszí :)
Vidd el egyben
30 5129874
Az biztos,de nem hülye!
Elég bunkó vagy! Különösen nem érdekel a véleményed.
Ott írja te ökör és még te oldasz meg valamit!
Telefonszámot adj már légyszíves!
1989 91 kozti alkatreszek eladóak
Vagy egyben az egész motyó 80 ert váz egyben van csak ronda futómü is jo
Főtengely jó
Gyujtás jó
Karbu 38mm es keihin
Ha valami kell hivj vagy irj 30 512 9874
Jo lenne ha egyben elvinné valaki
Akár futár is elviszi bárhova 14000ft ert
Ha hálózod akkor hálóval együtt jön le,nem fog gondot okozni a későbbiekben...
Köszi a választ!
És ez a cementpaszta mennyire "köt" oda? Csak a későbbi szerelések miatt kérdezem, hogy ha mondjuk 2 hét múlva le kell vennem valamiért akkor kell fél napig vakargatni róla?

Köszi a választ!
Üdv
Ennyi a manuál idevonatkozó része...
köszi. meg is találtam.
Sziasztok!

Honda CR 250 2T -hez kellene nekem service manual!
(1989-91, 91-97)
Legfőképp a gyújtás adatok. Jeladó,1. tekercs.2. tekercs.

Választ segítséget előre is köszönöm!
Cementpaszta és finom szövésű fémhálóval jó lesz,de ha a csonkba beszúratsz 2-3 nútot és abba beleraksz olaj és hőálló gumigyűrűt az is jó lehet..
aszbeszt szalag meg pufópaszta!, bekened felrakod egy estét hagyod száaradni és jólesz.
Online Pivot Works katalógusból ki tudsz bogarászni minden méretet..
szevasztok. 2007-es CRF 250 himbarendszerbe nem tudja valaki a tűgörgő méreteket? nem szeretném megvenni 20ért a szettet mert elég nagy lehúzás és a csapszegek nem sérültek, elég lenne a tűgörgőket cserélni.
előre is kösz
Sziasztok!
Ismét kipufogós témában kérném a segítségetek! A probléma az, hogy állandóan kifúj a csonknál a CR. Szétszedtem és láttam, hogy a képen látható fém gyűrű hiányzik. Megvásároltam a gyári Honda fémkarikát, csökkent is a kifújás(de nem szűnt meg), most megint szétszedtem és hát a karikának már csak a fele van meg, az is széttöredezve. Kérdésem, hogy ti mit használtok tömítésnek ami tartós marad? (Megnéztem a csonk alatti tömítést -jó, csonk nincs megrepedve - jó).

Köszönöm,
Üdv
Ha más nincs bontókba lehet kapni, meg bemész motorosboltokba pl, yamaha fehér, gerecsemotor Én is sokáig kerestem gyárit aztán meguntam és egy yamaháé kerűlt rá.
Vagy van ez http://xtmotor.hu/webshop/acer...
Kérdezd meg Czvik Istvánt,ha jól emlékszem tőle vettem azt,ami a rajtszámtartó mellett van.