Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pinkmotors?
Hol kapok a 91-es CR125-be Keihin főfúvókát (172) és alapjáratit (58)?
Már megérte munkába állnom! :D
Marha Fasza Gyerek vagy! Vendégem vagy 1 italra!
Mai munkám: Válaszolok MrCsipternek! :D

Honda CR 250 első villaolaj mennyiségek /első teleszkóp olaj:
Sziasztok!
1993 CR250 esló telókba mennyi olaj kell?
Mai munkam: lemostam a kisoreget :)
Mai munkám, kitámasztó.
de lehet hogy már anynit síkoltak rajta hogy tul nagy a kompót benne azért eszi a hengerfej tömítéseket, és ha a hengerfejet átmaratnád. tehát ugynaoylnan lenne minden cska beljebb lenne 1 mm-el
Most lett sikolva a henger és a hengerfej is
Szerintem nem, de te tudod.
Nekem fmf fatty rezó van, powercore dobbal, de anno turbincore 2-t akartam mert az kicsit jobban fojtottabb, s tán alul nyomatékosabb lesz a gép. így csak az érdekelt volna. De ha kb 4 hónappal ezelőtt tetted volna fel a hírdetést, akkor megvettem volna egyben az egészet és nem rendeltem volna usából e-bayen. Bár az is kb ennyi volt.
esetleg ha gépműhelybe át marattatnád?
Sziasztok! 2004-es CRF450-hez vannak alkatrészeim ha esetleg valakit érdekel! Motorblokk cuccok, gyújtás, kipufogó rendszer stb....
Gyári új hondátol lett rendelje
Szia! Egy buta kérdés csak a tőcsavar gyári vagy legyártatott!? Mert ha legyártott lehet az is a ludas!
Egyben eladó ! Értem én h csak dobot cserélsz de a rezot szoloban még nehezebb eladni sztem ! :D
Kevés
1992-ben vette meg az apja az egyik legjobb barátomnak, hogy a gyerek menjen vele, de őt a peca jobban érdekelte, 2003-5 körül adta el egy másik haveromnak, aki 2010 óta nálam tárolta, hogy évente egyszer ráüljön. De nem is ez a lényeg:
1992-3 körül ez volt életem első krosszmotorja, amire felengedtek, a tápiósági pályán mentem vele EGY kört, meg a kukoricatábla szélén a földúton. Akkor azzal adtam vissza, hogy az életbe többet fel nem ülök ilyen szarokra. 16 éves voltam, 30 éves koromig valóban fel sem ültem semmilyen krosszra.

Most szedtem ki belőle a szétmálott légszűrőt, gyertya csere, markolatok cseréje, fékbetétek, olajak, víz, ultrahangos karbi tisztítás, minden kell neki. De amúgy megy, tegnap kint voltunk vele Bugyin.
Ejj,ilyen kincset megcsípni...mennyi üzemóra lehet benne?
Gondolom sosem lesz eladó!
Az. Ennek legendas tortenete van :)
Ez az a Cerka amit már évek óta meg akarsz venni mert vmi elsőgazdás?
Hali engem postával együtt 20e-ért érdekelne a turbincore-2 dob.
Honda Cr 125 1997 hez keresek hengerfejet!
igen ugyanott. de az is hogy sikolva lett a henger és a hengerfej is.