1:30 - 1:40 magasságában lesz a konszenzus...
Függ hogy pályán hajtod,határban nyelezed,5 fokban dideregsz rajta vagy 40 fokban izzadsz,és hogy merre karburárod.
Sziasztok hondások!
Lenne egy kérdésem.
Van nekem egy CR 250-es (1996) motorom.
Milyen arányban kell kevernem a benzint, hogy a kenés is tökéletes legyen, és ne is fulladjon? A dugóba 23 üzemóra van és Motul 710 adalékkal használom.
Előre is köszi! :)
Van egy kpl DEP rendszerem,kell vele kicsit foglalkozni,de van egy "B" terv,így megfelelő ajánlat esetén vihető akit érdekel,ha nincs rá érdeklődő akkor megcsinálom én,de akkor már vszeg nem lesz eladó! :D
Acélvázas CR 125 ökre felmegy,vszeg első szériás aluvázasokra is...adatlapomon az elérhetőségem.
Szándékosan nem írok árat mert úgy túl egyszerű lenne!
Sziasztok tanácsot kérnék
Van egy Honda cr 250 nemrég vetem rá egy felújított hengert és azt vetem észre ha magas fordulaton használom utána vissza engedett gáznál egyszer kétszer felpörög később már olyat is csinált h pörgött mintha negyed gázt húztam volna neki de ha húzok neki egy két kövér gázt akkor abba hagyja de legutóbb teljesen felpörgött egy ugratás után! Miért csinálhatja ezt? Remélem tudtok segíteni
Nem tudom , nekem csak japán 250-eseim voltak, azok bírták, igaz 5500 ft-os Liqui Moly 2t olajjal használtam őket, meg xado adalékkal. De olyan állapotút hogy ne kelljen felújítani az elején, csak 2x sikerült venni az 5-ből.....
Nem hinném hogy a 125 ös olcsóbb lenne mint egy 250 es alkatrész ügyileg. Hacsak nem annyiból hogy előbb elfáradsz rajta és kevesebb benyát használsz így...
De inkább jó állapotú mocit kell kifogni, az a legolcsóbb...
Üdv.
Meguntam az endurozást.Helyette crossozni szeretnék pályán.
YZ,CR 125 és 250 2t ben gondolkodok csak.
Tudom ,hogy 125 és 250 nek is nagyok a költségei,de melyiket lehet olcsóbban megúszni ?
Gondolok arra,hogy egy 250 est nehezebb szétütni ,és talán kicsit ritkábban kell pl dugózni,viszont gondolom drágább hozzá az alkatrész...
Heti kétszer vinném ki a pályára,amíg el nem fáradok vele,gondolom nem lenne több 1 óra motorozásnál.
Előre is köszi a választ aki ért hozzá!
Gondolom nem én vagyok az egyetlen akit basztak már át valamilyen használt cuccal.
Van ilyenkor valami viszonylag normálisabb járható út?
Nyilván legszívesebben a vásárolt cuccal verném halálra a parasztját, de az nem teljesen jó megoldás...
Ötletek?
helló véleményetek re lennék kíváncsi!nézegettem sok videót hondák-ról crf 450 és amibe még ez UNICam 450 blokkvan,és nagyon soknak ilyen kopogó hangja van köztük az enyémnek is de minden jónak tűnik és még is.de most olvastam hogy decompressor ha nincs jól beállítva attól is kopoghat http://youtu.be/koNHAEzQBs0 min t pl ebbe videóba
válaszokat előre is kösz
Pedig elvileg Prox,gyakorlatilag meg marha erős vagy! :D
Amik benne vannak gyárilag azok közül meg némelyik sufnituningosan úgy ki van bővítve hogy szinte át lehet köpni rajta...
Konkrétan ami a sajátomba volt anno azon elcsodálkoztam hogy milyen szépen el tudták vékonyítani a falát,addig faragta a belsejét és tádám ki sem akart forogni.
Függ hogy pályán hajtod,határban nyelezed,5 fokban dideregsz rajta vagy 40 fokban izzadsz,és hogy merre karburárod.