1989-1997-ig CR 125-re ha van valakinek eladó tuning kipuff rendszer (pl. FMF Fatty :D ), hengerfej (pl. VHM), membrán (Vforce) és széles lábtartó, jöhet.
valamennyit lehet fordítani az alaplapon is asszem. nekem már hpp-s blokk volt azon lehetett vagy egy centit. de csak ugy amgától nem ászik el főleg ha már egyszer beindult. karbiba minden okés?
Nem, de en is arra gondoltam, hogy a tirisztor beszart vagy valami. De ilyen veletlen egybe eses? Pont eltorik a dugo aztan pont ugyanakkor a tirisztor is elromlik?!
Sziasztok! Van egy 89-es 80-as cr-em. Letörött a dugattyú szoknyájának az egyik fele. Nem sérült a hengerfal (legalábbis nem látszik rajta semmi) Új dugót vettem bele, de nem indul. Nem tudom, hogy van e köze hozzá, vagy csak véletlen egybeesés, de nem indul. Szikra van, benzint kap, de mégsem indul. Miért lehet ez?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Letörött a dugattyú szoknyájának az egyik fele. Nem sérült a hengerfal (legalábbis nem látszik rajta semmi) Új dugót vettem bele, de nem indul. Nem tudom, hogy van e köze hozzá, vagy csak véletlen egybeesés, de nem indul. Szikra van, benzint kap, de mégsem indul. Miért lehet ez?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Hát hogy papirosat kapsz-e azt nem tudom, de szériában a 2007-2008 évjárat a legerősebb az újabb injektoros évjáratok adagolhatóbb motorerővel rendelkeznek 2011-től még inkább!
Üdv fórumosok.Remélem tudtok segíteni.Venni szeretnék CRF450-et papírosat(sm szett) nem halál pénzért.Lehet kapni az olasz HM moto cre450f-et. Az eladó szerint a lóerő ugyan az mint a krossz változatban.De a neten olvastam egy leírásban hogy 44 lóerő.Ha igaz akkor mivel fojtották le?Utólag meglehet faragni mint az X-es változatot?Remélem valami hasznos ötletetek lenne.Előre is köszönném.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/prelude/honda_prelude_ex_2.0i-16v_ex_alb_csere_is-8776226