Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

70 üzemóra! miről beszélünk?
Meg szerintem itt volt némi illesztési problem is.
Basszus nekem 30üzemóra vana blokkba,de ott a dugón nem nagyon látok kopást
Most lett lehúzva a henger 45 üzemóránál CR 125 nél,no az ehhez képest patika volt!
Vagy lehet pár üzemórás,de akkor légszűrő nélkül jártak vele...
Én a gyertyával viszont 8 nál lejebb nem mennék.
A karbit kell igazgatni...
Köszi a segítséget Urak! Érdekes mert az FMF szerviz kat. 40/400 ír ehhez a kipuhoz nyilván pálya használatra van megadva ezért is tettünk bele kicsit szűkebbet (35öst) ezek szerint akkor sok lehet még ez is ! De gyertyát mindenképpen cseréljük kisebb hőérékűre mert ez nem fasza ! Aztán meglátjuk h hogy bírja majd a kiképzést a masina!
Vagy a 30-as vagy a 27,5 es alapjárati talán jó lehet, ki kell próbálni, meg az alapjárati csavarral is utánaállítani....
Tegyél 2-vel kisebb(kb 27,5 vagy 25) lapjárati fúvókát, a 35-ös túl sok, használj 8-as gyertyát ngk br 8 eg vagy az iridiumos ngkbr8eix és 1:40 -es keveréket jó fullszint olajból, a 410-es főfúvóka maradhat, csak a síbert rakd legfentitől(legkevesebbet ad) egyel, lejebb. amúgy lehet a gyertyád is meghalt, ha ezeket kicserélted akkor új gyertyával próbálkozz....
A 9 es gyertyával és az 1:33-as keverékkel sose lesz jó, csak ha állandóan 10000-el forgatod......
Én amúgy cr 250-el endurózgatok az enyémen fatty van...
Nem aktuális már.
+ itt a dugó pár üzemórás.
Sziasztok!
Eladó CR 125 98-02 HPP nicasilos henger jó állapotban dugattyuval power szeleppel együtt eladó.
Sziasztok,
van pár eladó apróságom cr125-höz.
Két db hátsó idom: http://www.kepesmotor.hu/idomo...

Gyári Honda gázmarkolat. 1500 Ft.
Athena tömítéskészletből pár megmaradt tömítés, csak egyben! 2500 Ft.

Személyesen Bp 13. kerület, elérhetőség a hirdetésben.
Sziasztok !

Arra lennék kíváncsi hogy melyik évjárat idomszettje jó az én motoromhoz ! Azt mondták ez 89-es évjárat !

Előre is köszönöm a válaszokat !
Helló! menjetek el 7-es irányba! Szimeringet csereljetek! Karbin adjatok levegőt neki!
Volt gyertya csere is nem is egyszer de semmi változás ! ja többnyire endurozunk de ennek ellenére van aki rég KTM sx el jön 2t 30 as keverékkel és neki nem köpi be ! Motul 800v 2t de próbáltuk már a castrol rs2 ill. A747 is ! Tök érdekes mert nem ilyen fekete olajos turha van rajt hanem sima bengának néz ki ! NGK Br8EG ir a könyve próbáltuk ezt is meg Br9eg is de nincs elöre jutás ! nem tudom h esetlega karbi túlfolyást produkálhat e valami módon a motor irányába
azigen. mi 1:33 at toltunk. gyertyacsere? hézagot megnézném.... milyen olajat használtok?
50 es keveréket használunk !
esetleg dús keverék? vagy kicsi gyertyahézag?
Üdv Urak !
Olyan problémánk lenne hogy van egy 2003 cr250r és folyton beköpködi a gyertyát ! Új gyertya fuvókák 410/35 és egy FMF Gnarly kipu rendszer ! gyertya takarítás után is megy 50m azt kész vége megint ! Mi lehet a gond ill. hol kéne keresgetni a hibát ? Remélem van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban !
Ez egy alapmű!
Köszönöm!
Amúgy óriási a film,ajánlom mki figyelmébe! :D
Annyi kulisszatitkot még elárulok hogy a fehér ruhás hölgynek komoly epizódszerep jut fedetlen keblekkel is! :DD

http://youtu.be/B5D1TJBUtug
Ilyesmi

(...majdnem lenyomtam a felénél, de a fehér ruhás csaj felbukkanásakor érdekelni kezdett a...dialógus...meg a...cselekmény!...)
Jó, hát akinek nem kell az öntet, a szelet koktélparadicsom és a bébikarottából faragott velencei evezős, az csak bassza be a szelet rántotthúst krumplival, na.

...mit nektek MŰVÉSZET, meg TUDOMÁNYOK...