Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okes koszi este megnezem.tomites keszlet miatt akarom megnezni nehogy rosszat rendeljek
Ha az évjáratot nem tudod nézd meg a váz-szám 10-esik betűje az évj jelenti
Egy jó ötlet a horpadások kinyomatásához 2T-nél szerintem.Magasnyomásúja úgyis van otthon általában mindenkinek aki krosszozik.

http://youtu.be/llhcATrmsBg
Hali
honda cr 250 ,me03 e 500...motorkódú, találok valahol service manualt neten, vagy valakinek van akár digitális, akár papír formátumban? hanyas évjárat lehet ezt meglehet ennyiből állapítani? vagy az alvázszám is kell ?
köszi előre is
üdv :Tomi
Kifelejtettem csak egy dobosrsa szeretném.
Hello.Egy kis segítségre lenne szükségem CRF250R kipufogó.Legyen az Pro Circuit akármi.Fel lehet rakni a CRF250X re.A felfogatási pontok ugyan oda esnek.Esetleg valaki tudna nekem méreteket adni egy CRF250R ről.A enyémen CRF250x a váznyulványon a kifpufogó felfogatási pontok 37,5 cm re vannak.Előre is köszönöm
Itt vannak a képek ha valakit valami érdekli.
Helló
Engem érdekelne a kipufogó leömlő ha jó értettem hogy van 450-eshez is
Ha esetleg valakit érdekelne 03-tól Cr-ill crf idomok van több darab fehér piros, Sm sárvédő stb. Érd: mihok1979@freemail.hu vagy tel:70 6355757 csere is érdekelhet.
Ha esetleg valakit érdekelne 03-tól Cr-ill crf idomok van több darab fehér piros, Sm sárvédő stb. Érd: mihok1979@freemail.hu vagy tel:70 6355757
Keresek a képen bekarikázott alkatrészeket. Ha esetleg v kinek van írjon! Előre is köszönöm!
esetleg szóba jöhet még rm 125 is....
Üdv!
Eladó 125-s cr-t keresek lehetőleg az ország keleti részén, lehetőleg már az aluvázasat.
Köszönöm.
Szevasztok!olyan dologban kellene a segítségeteket hogy 2001 250hez kellene jobboldali blokk közép ha valaki tudna valami helyet hogy honnan lehet ilyet szerezni azt megköszönném
Köszi!
Uhh,akkor mielőbbi gyógyulást...
Majd úgy is csak tavasszal megyek vele, törött bal kézzel most csak nézegetem.
És addig szívatod magad még 8-10 üzemórát?
Akkor következő olajcserénél kipróbálom az ATF-et.
Köszi a segítséget.A probléma végül megoldódott.Komplett rendszer tisztítás,gyertya csere és minden csatlakozó ki lett tisztítva.Most fasza a gép
Tényleg faszább atf-el, már az enyémben is az van, kipróbáltam és jó. Kicsit jobb is a kuplungolás, meg a dermedéspont is -40-50 körül van....
Az lehet,de tégy egy próbát az atf-el,van akinek nyáron sincs kuplungja 10w-40el,nemhogy ilyenkor a repkedő minuszokban..