Hali
honda cr 250 ,me03 e 500...motorkódú, találok valahol service manualt neten, vagy valakinek van akár digitális, akár papír formátumban? hanyas évjárat lehet ezt meglehet ennyiből állapítani? vagy az alvázszám is kell ?
köszi előre is
üdv :Tomi
Hello.Egy kis segítségre lenne szükségem CRF250R kipufogó.Legyen az Pro Circuit akármi.Fel lehet rakni a CRF250X re.A felfogatási pontok ugyan oda esnek.Esetleg valaki tudna nekem méreteket adni egy CRF250R ről.A enyémen CRF250x a váznyulványon a kifpufogó felfogatási pontok 37,5 cm re vannak.Előre is köszönöm
Ha esetleg valakit érdekelne 03-tól Cr-ill crf idomok van több darab fehér piros, Sm sárvédő stb. Érd: mihok1979@freemail.hu vagy tel:70 6355757 csere is érdekelhet.
Szevasztok!olyan dologban kellene a segítségeteket hogy 2001 250hez kellene jobboldali blokk közép ha valaki tudna valami helyet hogy honnan lehet ilyet szerezni azt megköszönném
http://youtu.be/llhcATrmsBg
honda cr 250 ,me03 e 500...motorkódú, találok valahol service manualt neten, vagy valakinek van akár digitális, akár papír formátumban? hanyas évjárat lehet ezt meglehet ennyiből állapítani? vagy az alvázszám is kell ?
köszi előre is
üdv :Tomi
Engem érdekelne a kipufogó leömlő ha jó értettem hogy van 450-eshez is
Eladó 125-s cr-t keresek lehetőleg az ország keleti részén, lehetőleg már az aluvázasat.
Köszönöm.