Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1-1.2mm között van a préstáv.
na nekem ilyen volt amit átmaratott a szerelő
milyen érdekes hogy mind a 3 tömítést ugyanott nyomta meg.....
nem kicsi az a préssáv?!
halli! Segítséget kérnék sürgősen aki esetleg járt már így! Honda Cr 125 1997. kinyomta a hengerfej tömitést. és egyutal fel ujitottam. dugó,csapágy,szimering.tömités, töcsavarok,stb. össze tettem el mentem vele kb fél orát és az uj tömitést is kinyomta. Igy el lett küldve henger hengerfej iskolásra. persze akkor is új tömités. össze rajtam kb 1 óráig birta és ujra kinyomta a tömitést. Mi lehet a probléma? henger tömités szettet vetem gasket szett. Már arra jutotam hogy meg veszem a gyári hengerfej tömítést és egy másik hengerfejet is. Véleményeket kérnék.!
Elnézést tróger voltam olvasni,meg meg is örültem egy ilyen vétel lehetőségének..... sajna nekem sem jó.
Üdv. Mennyire vagy biztos benne hogy 04 től jó... tudomásom szerint 05-től más a henger. viszont ha valóban passzol a négyesre engem érdekel. Esetleg annyit megtudhatnék hogy cromozott,vagy natúr feületű?
Siófok,de postázom is.Ha érdekel hívj:0630/453-4762
Bár még megnézem előbb, hogy az enyém mennyire kopott ehez képest...
Hali, ha jó rá akkor érdekel 5 ezerért.
helyileg hol lehet átvenni? esetleg posta megoldható?
Szia.Lánc ára 11000ft
Szia.Lábtartó 7000 ft és szerintem jó.
a lánc ára?
Bocs srácok véletlen elírtam az árat mert 80 csak a Rezo ! A komplet rendszer "cakunpuder" 105 jó magyar ezres !
Hali a lábtartó mennyi? jó ez 2001-es cr 250 re?
Sziasztok!Eladó egy használt gyári lábtartó cr-crf re,egy üléshuzat crf 450 09-12 ig crf 250 10-13 ra jó új és egy Iris Rxp 118 szemes új lánc
Sajnos pont ebbe sikerült belerongyolni !
Elnézést, mielőtt valaki más is évjárat tévedés áldozata lesz: 2002-2004-ben a rezonátor a henger csonkra RÁHÚZÓS, 2005-től BELEDUGÓS kivitelben készült.
Üdv ! Urak / Hölgyek !
Lenne egy eladó FMF GNARLY full rendszer CR 250r (2T -re)! Teljesen 0 km es dobozában !
Sajnos évjárat tévedés miatt nem passzol a gépre ! 2004-2007 évj. passzol ! 80 Papír az ára ! :D
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Honda Cre 50-re keresek vastag, nagy matricaszettet!
Valaki tud esetleg netes oldalt ahol van ilyen?
Köszönöm Szépen előre is!
jó nekem is szerelő csinálta azt szarab lett mint volt, mondjuk nekemis ment akkor rendesen, szerintem nagy benne neked a kompót azért csinálhat ilyet de majd az okosok megomndják :D
szerelö honolta sikolta uj certex dugó. uj töcsavarok. lapos tetös dugó. nem ives. 1-1.2mm es préstáv van. kompreszió az van rendesen.
Sziasztok, tudna nekem valaki segíteni?
Első körben azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy 1993-mas cr 250-re passzol e újabb gép rezója, pl 98-99esé.
Másodszorra pedig, hogy konkrétan van e valakinek ilyen jó állapotú rezonátora elfekvőben?
Előre is köszi a választ!