...egyebkent szerda ota ismet teljes erteku forumtag vagyok annak az 1991-es cr125-nek koszonhetoen, akin anno, 16 evesen eloszor kiprobaltam a krosszt.
Dudas Attila a neve a majomnak, mint kiderult. Mar 5 olyan emberrel beszeltem, akit valamilyen modon atvert. Azota valtottunk meg 2-3 e-mailt. Hogy ket baratomat idezzem: "te is bealltal a sorba, akik pofan akarjak verni."
belevaló dugót raktatok? nekem ugyanezvolt lapos helyett pupos dugó lett belerakva (taps taps szerelő) ezután belevert a fejbe a dugó de abbómeg kimaratott (ismét taps) 16os kompresszó volt benne majdnem nekem 10 üzemóra alatt 3x lett hf-es a következő tualajnak elszakította a hengerfej tőcsavarokat.
Hali SOS be segitség kelene! Van egy Cr 125 öm 1997 es. Ki nyomta a hengerfej tömitést. És egyutal honolva lett a henger, uj dugó,fötengely szimeringek,csapágyaktügörgö. tömités szett. henger hengerfej le lett sikolva. Kb 1-2 üzemórát mentem el vele és Elkezdet füstölni/gözölni. leálitotam és nem indult utána. Hütökupakot le vetem és sziszent. és viz nem volt a hütöbe. Ki tekertem a gyertyát és ált rajta a fagyáló. Valószinü hogy megint ki nyomta a hengerfej tömitést. Mi lehet a probléma? heenger hengerfej sikolva van és uj tömitésel lett össze téve!
Ha én nem akkor is találsz hozzá vszeg...azért számold össze fejben hogy mennyi lenne a ceh rossz esetben,de ez a 75e-s mutatvány azért látatlanban is elrettentő.
Ilyenkor lehet felugrani legkönnyebben a szopórollerra...nyugi van,nézegess motorokat vérnyomáscsökkentővel és jeges törölközővel a fejeden,ha van jónak látszó akkor versz szemmel/füllel,de ne kapkodj mert szépen süt a nap....mondjuk én könnyen beszélek motorral a garázsban!
Teljesen igazad van! Vergődök ide oda kapkodok. Lehet az lenne a legjobb ha keresnék ez lestrapált fost és azt újítanám fel! Nem tudom mi is lenne a jobb.
Értem én hogy nem bízol a magyar használt motor piacban...de veszel egy blokk nélküli gépet azzal mi lesz a terv?
Keresel bele egy kettőötvenes CR blokkot majd ahhoz kipuff rendszert,gyújtást,berúgókart,karbit? Mert ezeket nem szokták se blokkhoz,se blokk nélküli vázhoz adni..
Sztem ez így a nehezebb,bonyolultabb,drágább út,de ha így gondolod akkor hajrá...
Igen,a többség leütött gép,de a projekt nem reménytelen ha nem egy héten belül akarsz venni 100e körül ilyesmit..
Nem tudom mennyit szánsz rá de ha fullra fel akarod újítani a blokkot és az esetlegesen felmerülő dolgokat 500e alatt nem áll meg normális verzióban,200-250e az alap a donor,a többi a szükséges motyó...szval nem értem pontosan hogy miben tudnánk segíteni? Keressünk egy leütöttet 150e körül vagy egy fullra felújítottat fél milláért?
Ohhh...Ezzel az úri emberrel én is folytattam egy hasonlóan szép és tartalmas beszélgetést.Egy Airoh Aviator sisakot árult.Az ár az új ár fele volt,én az mxmániában láttam 100 ezerért,linkeltem neki,erre ő majdnem lehülyézett és linkelt egy ebay 500eurosat.A 100 ezres sisak ára így lett volna 75 ezer.Erről az emberről ennyit.
Sziasztok. Most írok ide elsőnek. Régen kb 6-7-ve volt egy cr-125 és utána egy cr-250-esem. Azóta eltelt jó pár év. Vettem utcai motorok tucatját. Sőt van is otthon egy pár darab. De most arra szántam el magam hogy újra jó lenne egy ásó gép. De mostanában nem tudok és nem merek venni használtat mert átlagban szét vannak hajtva rugva a gépek,amik nekem jók lennének . Na az lenne a kérésem h szeretnék segítségeteket kérni abban hogy kellene nekem egy 250-es váz idomokkal kerekekkel mindennel kivéve a blokk(vagy hibás is lehet). Azt én szeretném összerakni maximálisan felújítva. Ha valaki tud nekem segíteni ebben azt megköszönném. Szép estét.
Egy ar nelkul hirdetett sisakra erdeklodtem, fulladok a rohogestol :D
Idorendben legalulrol felfele kell olvasni:
Valamit el akarsz adni, de nem mondod meg, mennyibe kerul? Hat rajtad rohog itt mindenki, te hulyegyerek :D
A sisak neve Trooper, nem Tropper, okos fiu :D
Az egyuttes Led Zeppelin, nem Leg, hahhaahhaa :D
Irj meg, konyorgom, kezdem elvezni a beszelgetest :D
-----
2015. febr. 26. dátummal, 12:36 időpontban Zeppelin Post Mail írta:
Tisztelt Imre!
nyugodjál le, előbb kérjél anyukádtól pénzt, majd ezt követően vásárolgass
További szép napot kívánok..
2015. február 26. 12:05 Kemenczei Imre írta, :
Tisztelt Zeppelin :)
A piacon a kofa sem azt mondja, hogy a krumpli kiloja pontosan het kilencede a szomszed sorban levo krumpli aranal. Nem jarok korbe semmit, megkerdezem, mi mennyibe kerul, mondanak egy arat, eldontom, hogy kell-e. Lehet, hogy ez szokatlanul egyszeru? ;)
Biztos vagyok benne, hogy a sisakodat nem egy nemetkozi egyezmenyben meghatarozott egysegaron arulja mindenki, ezert nem tudhatom, milyen osszeget kellett volna megfeleznem, de nem is erdekel. Ezzel a fajta eladoi hozzaallassal, ahol nem mondod meg az arat es egy soros, ertelmes ossszeget tartalmazo valasz helyett kioktato kisregenyt irsz, sokra viheted meg, akar irodalmi Nobeldijig is, csak egyutt temetnek el a sisakoddal egyutt.
Tovabbi minden jot ;)
-----
2015. febr. 26. dátummal, 10:03 időpontban Zeppelin Post Mail írta:
Tisztelt Imre!
Ha pénzt kiadunk valamire körbe-körbe járjuk és ezzel te is így vagy hiszen megtaláltad a hirdetésemet, ami nem az udvarotokon hullt le!
Több hirdetés és sok szász lehetőség közül keresed számodra a leg megfelelőbbet! Nagyon jól tudod hogy mi mibe kerül és ha egy, a sok közül megtetszik, azt megveszed!
További sok sikert, én vevőimnek, nem pedig DEMO vevőknek adom el a termékeimet!
Szívesen!
2015. február 26. 9:33 Kemenczei Imre írta, :
Matek feladvanyok helyett nem lehetne egy forintalis vagy elfogadhato devizanemben megadott osszeget irni? Amennyiben nem, ugy elallnek a sisak megveteletol. Koszonom
-----
2015. febr. 26. dátummal, 9:01 időpontban Zeppelin Post Mail írta:
Szia!
A hirdetésemben szerepel az ár, Íme:
One Tropper egy-egy M-L-es, dobozban kiegészítőkkel fél áron az új árához képest,
Átveszem ezt az alkatrészkupacot mert úgy látom csak a bajod van vele!
Ha kitaláltad hogy pontosan mi kell és milyen minőségben,tudok segíteni a beszerzésben kicsivel bolti ár alatt,ha gondolod akkor adatlapomon találsz elérhetőségemet.
Keresel bele egy kettőötvenes CR blokkot majd ahhoz kipuff rendszert,gyújtást,berúgókart,karbit? Mert ezeket nem szokták se blokkhoz,se blokk nélküli vázhoz adni..
Sztem ez így a nehezebb,bonyolultabb,drágább út,de ha így gondolod akkor hajrá...
Igen,a többség leütött gép,de a projekt nem reménytelen ha nem egy héten belül akarsz venni 100e körül ilyesmit..
Nem tudom mennyit szánsz rá de ha fullra fel akarod újítani a blokkot és az esetlegesen felmerülő dolgokat 500e alatt nem áll meg normális verzióban,200-250e az alap a donor,a többi a szükséges motyó...szval nem értem pontosan hogy miben tudnánk segíteni? Keressünk egy leütöttet 150e körül vagy egy fullra felújítottat fél milláért?
Idorendben legalulrol felfele kell olvasni:
Valamit el akarsz adni, de nem mondod meg, mennyibe kerul? Hat rajtad rohog itt mindenki, te hulyegyerek :D
A sisak neve Trooper, nem Tropper, okos fiu :D
Az egyuttes Led Zeppelin, nem Leg, hahhaahhaa :D
Irj meg, konyorgom, kezdem elvezni a beszelgetest :D
-----
2015. febr. 26. dátummal, 12:36 időpontban Zeppelin Post Mail írta:
Tisztelt Imre!
nyugodjál le, előbb kérjél anyukádtól pénzt, majd ezt követően vásárolgass
További szép napot kívánok..
2015. február 26. 12:05 Kemenczei Imre írta, :
Tisztelt Zeppelin :)
A piacon a kofa sem azt mondja, hogy a krumpli kiloja pontosan het kilencede a szomszed sorban levo krumpli aranal. Nem jarok korbe semmit, megkerdezem, mi mennyibe kerul, mondanak egy arat, eldontom, hogy kell-e. Lehet, hogy ez szokatlanul egyszeru? ;)
Biztos vagyok benne, hogy a sisakodat nem egy nemetkozi egyezmenyben meghatarozott egysegaron arulja mindenki, ezert nem tudhatom, milyen osszeget kellett volna megfeleznem, de nem is erdekel. Ezzel a fajta eladoi hozzaallassal, ahol nem mondod meg az arat es egy soros, ertelmes ossszeget tartalmazo valasz helyett kioktato kisregenyt irsz, sokra viheted meg, akar irodalmi Nobeldijig is, csak egyutt temetnek el a sisakoddal egyutt.
Tovabbi minden jot ;)
-----
2015. febr. 26. dátummal, 10:03 időpontban Zeppelin Post Mail írta:
Tisztelt Imre!
Ha pénzt kiadunk valamire körbe-körbe járjuk és ezzel te is így vagy hiszen megtaláltad a hirdetésemet, ami nem az udvarotokon hullt le!
Több hirdetés és sok szász lehetőség közül keresed számodra a leg megfelelőbbet! Nagyon jól tudod hogy mi mibe kerül és ha egy, a sok közül megtetszik, azt megveszed!
További sok sikert, én vevőimnek, nem pedig DEMO vevőknek adom el a termékeimet!
Szívesen!
2015. február 26. 9:33 Kemenczei Imre írta, :
Matek feladvanyok helyett nem lehetne egy forintalis vagy elfogadhato devizanemben megadott osszeget irni? Amennyiben nem, ugy elallnek a sisak megveteletol. Koszonom
-----
2015. febr. 26. dátummal, 9:01 időpontban Zeppelin Post Mail írta:
Szia!
A hirdetésemben szerepel az ár, Íme:
One Tropper egy-egy M-L-es, dobozban kiegészítőkkel fél áron az új árához képest,
Üdv!
Cr125 -re keresek kipufogódobot, mert a mostani valami kókány mókány, és nem tudom rendesen felfogatni.
Ha kitaláltad hogy pontosan mi kell és milyen minőségben,tudok segíteni a beszerzésben kicsivel bolti ár alatt,ha gondolod akkor adatlapomon találsz elérhetőségemet.
Kb ezek