Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Eladóvá vált CR-em. Hátha valakit innét érdekelne
2003 honda crf 450r repair manual nem tud nekem valaki ?
ufo hátsó, lámpás sárvédő eladó,ár 5000ft
Mid body gasket kit 3 / Keihin FCR MX carburetor o-ring repair 37 39 40 sajna nekem ilyen szett kellene de nem találtam idehaza sehol sem.
Ekkora lehetőség van ebben az üzemóra adásvételben hogy csomóan űzik ezt a sportot?

Mert akkor én is beszállok,üzemóramérő fekete színben eladó,mindössze 2599 ért!
Üzemóra mérő eladó!
3500Ft
piros, fekete, zöld, narancssárga.
Célszerű egy Honda kereskedéssel próbálkozni,ha erre gondolsz akkor ez a cikkszáma: 16010-MEN-851

Ilyen esetekben hasznos ha van hozzá bontott ábrás katalógusod:
www.ronniesmailorder.com
Üdv urak crf450 08 as karbulátor középső tömítésszettről hallott már valaki és ha igen hol lehetne venni hozzá?
Sajnos minden weboldalt,olx-et , vaterát, bontókat végignéztem, valahol keresni is lehetett e-mailbe de ott sem kaptam választ
Ez se olyan. Holnap lefényképezem milyen van
06 30 635 9305
itt meg tudjuk beszélni
hali!
vannak itt akik Gopro Hero3+ vagy Hero4+ használnak?

videó szerkesztéshez milyen programot használnak?
pár napja szórakozok a Gorpo Studioval... de
valami nem tuti vele
nincs kép.. szerkeszteni tudok mindent.. de kép nincs a végén a videó eredeti hangja meg van zene amit aláteszek szitén megy.. feliratok stb.. de kép nincs...
szerkesztek egy 600megás vidit ami kb 5 perc.. adat mennyiség van de nincs kép sehol...
hello ha csak 1 vagy 2 darab kell akkor mennyi?
Csak azt se nagyon talaláltam :/
Eladó.
Hondához jól passzol.
full protektor
méret L
Én egy próbát tennék, az Aprila RX/ Rieju RR vonalon, lehet, hogy azoké passzolna rá.
Sajnos ki kell hogy ábrándítsalak.....A. Cr vagy Crf "versenymotor"sőt pályamotor. Ezek a motorok nem utcai használatra lettek kitalálva,épp ezért okafogyott a világítás,tehát kapcsolóra sincs szükség......... A Cre-n találhatsz ilyesmit de szerintem próbálkozz olyan helyeken ahol ilyesféle motorokat bontanak-javítanap pl. Gerecsemotor,vagy a csetényi bontós vagy hasonlók.
Sziasztok ! A motor problémám megoldódott ( CRE 50 S ) viszont újabb akadályba ütköztem ! Tönkrement a világítás(index kapcsolóm a bal oldalon. Kérdésem az lenne hogy hasonló-e a CRE a CRF-el esetleg a CR 125-el ? Még egy nyomorult képet se találtam. Tehát ha valakinek van , kérem ne tartsa magába se a tanácsot se a kapcsolót
ME03-1920244 CR250R CR250RW 1998 J NEUCLEAR RED (R177)
Tehát 1998-as
Kereket a legkönnyebb cserélgetni a váz a mérvadó.
telefonon egyeztetünk
hívj nyugodtan
Köszi a választ. aluvázas egyépként és a felnikbe 97 van