Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a segítséget! Már csak egy kérdésem lenne, ezzel az olajjal hajthatom a CR-t?
Tolómérő furatmérő részével pontosan meg tudod mérni és be tudod àllìtani a tàvolsàgot a hàtsó tengelynél ahol van két oldalon az az àtfúrt alu tengelyvezető.
Bakon lévő motornàl az elöl lévő làncvezető sín alsó hàtsó részéhez megemelve a lánc alsó ágàt ha éppen hozzàér akkor jó a feszesség.
Omega motor Gyöngyös, állítólag jól dolgoznak.

ez a nicasilozás kicsit sántít nekem... ahogy hallottam meg olvastam neked mi lett a hengerrel az kicsit zavar.
Sziasztok!

Holnap cserélek láncszettet, és tanácsot szeretnék kérni kettő dologban is. A lánc feszességét mi szerint állítsa, mennyire legyen feszes?
A másik dolog pedig az, hogy hogyan tudom úgy beállítani a kereket, hogy párhuzamos legyen teljesen a motor hossztengelyével? Az előző motoromon volt mindkét oldalon a lengővillán skálázás, és az alapján be lehetett állítani, de a CR-en nem látok ilyet.
Hello! 1991-es CR 125-re keresek idomokat! Valakinek van eladó kérem írjon! üdv
Új henger 150e felett,nicasilozás alsóhangon 70e,hüvelyezés kábé fele...találd ki mennyit szánsz rá. 250nél nyugodtan hüvelyeztetheted ha normálisan meg van csinálva nem lesz vele gond,nem is gondolnád hogy mennyi ilyen cross fut acélpersellyel...
Hívj fel vagy írj rám segítek benne,elérhetőség az adatlapomon...
A Gerecse féle nicasilozásról itt a tapasztalatunk:

http://www.sportmotor.hu/motor...

Gyapjas nekem van ilyen lapátkerekem,írj egy privit ha érdekel..
Uj hengert nem fogsz találni, ha mégis valami csoda folytán akkor a motor vételi árával kell számolnod kb! Yamaha Fehérnél érdeklődj a nicasiloztatás ügyében, mert a gerecse féle nicasiloztatásról waszeitung kolléga tudna mesélni!
valaki tud valami okosságot?
a gép adott..
CR250 (1996) a henger még eredeti... volt...
most ott tartok hogy vagy persely vagy másik henger.
Mit tudnátok ajánlani?
mert a vélemények eddig megoszlanak amiket hallottam a perselyezett hengerekkel kapcsolatban.
Van aki azt mondta hogy semmi gond nincs vele, de van aki el is átkozta egyből ezt a fajta újítást.

Omega motor, Gyöngyös. ott perselyeznek hengereket.
Mi a véleményetek?
Vagy esetleg valaki tud olyan boltot ahol tudok venni vadi új hengert?
Előre is köszönöm a segítséget!

JA ÉS NEM KELL LEUGATNI EGYBŐL... MERT NEM KERESGÉLTEM NETEN... IGEN IS KERESTEM DE VALAHOGY A SOK SEMMIT MONDÓ HIRDETÉS MEG OLDAL KERÜLT ELŐ...
Hali!
Esetleg van valakinek ilyenje(vizpumpa lapat), mert en sikeresen eltortem rajta ket egymas melletti lapatot!? 1998 honda cr250
Köszönöm!
Dobj fel egy képet a gépről és írhatnál róla pár gondolatot..
Számomra tökéletesen!
A szivató gomb jobbra-balra tekerésével állitod az alapjáratot!
Sziasztok!

Nemrég vettem egy 92'-es CR 125-öt, és az a gondom vele, hogy nincs alapjáratom, viszont a karburátoron nincs alapjárat állító csavar, csak alapjárati levegő állító csavar. Hogyan tudnám a megfelelő alapjáratot beállítani?
Nem tudom mennyire volt egyértelmű ?
Elkelt elvileg, kb. 50 ezerért, igazából cseréltem és ráfizetnek, nehéz megmondani ilyenkor az árat. Ha mégsem jó a csere, akkor újra felteszem.
Tényleg nem 38 benéztem rendesen 55 van ott...
Az a 38 ezek szerint nem olyan biztos ebben a számsorban:

http://www.oem-cycle.com/HONDA...
120e az új ár,de ez még fél ártól is olcsóbb..

http://www.kepesmotor.hu/kross...
Ez igaz, de a motorszám szerint biztosabb, nem lehet tudni, cserélhetett valaki blokkot is rajta az idő folyamán. A motoré lenne a fontos alkatrész rendelés szempontjából.
Szia

Évjáratot a vázszámból könnyebb megállapítani
Mennyi a fél ár? sory..
Üdv. Érdeklődni szeretnék, hogy valaki esetleg meg tudná mondani, hogy az alábbi CR 250 es blokkszámú motor hányas évjáratú lehet?
MEO3E 3809051
Szóval ! Honda Hm Cre 50 S . 2003-as alkatrészeket láttam rajta (pl hűtő olaj tartály stb. ) de a gyerek 2006-ot írt a papírra. De ez most nem lényeg mert amire ki akartam térni az a szimering futó mert kúposra végződik belülről ! Ezért attól tartottunk hogy ha nagyon beütjük a szimeringet ( 24x35x7 ) akkor az ajka nem a fufutógyűrűn menne. A félelem ellenére összeraktuk , szépen indul bár még volt rajta más dolog is ezért nem próbáltam ki. Waiszentung köszönöm, gépen sikerült megnéznem csak teló nem adta be !
Szia, megvan, de van több is, csak a térdeit még kijavíttatom azoknak. Hívj fel, elmondom, mi van

nullahat 70 hetven7 62 022