Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok ilyen féktárcsát keresnék sürgösen! külsö méret 220mm. ha valakinek lenne ilyen akkor a többi méretet pontositjuk elöre is köszönöm. nem kell hogy új legyen!
Ja meg bele ver az index a kalterba meg ilyenek,HA HA HA!
Hali,a berúgó tengelyen a fogaskerék elvileg nem lődöröghet.Két zégergyűrű ellenében.Az egyik zéger nekivolt csúszva a rugónak.Az emlìtett fogaskerék kopott,de még jó.De hát mit várok egy 89'es től!
Köszönöm a segítséget,mindjárt szétkapom,ha kell valami jelentkezem!köszi köszi köszi nektek!ÉLJENEK A MOTOROSOK!
ez az a fogaskerék
előző hozzá szólások között hirdetek olyan berúgó fogaskerékracsnit ami neked elkopott,( cr-crm megmaradt alkatrészek.)
http://www.ronniesmailorder.co...

Ilyen egyszerű,max a rugóbeakasztással sportolsz kicsit...
Gyárilag is alkatrészekből rakták össze,nem egyben gyártották le,szval ha szét is ugrana,össze tudod rakni...valószínűleg elkoptak a fogak azért nem tudod berúgni.
Bocs elfelejtettem lefotózni, néztem a galériád és ami nekem van az szarabb mint ami rajta van neked.
Azé holnap lefotózom.
Javaslom a motorline-t ott meg kérjél cr 500 acerbisz idomokat, a tankidomon kívül ugyan az h. sárvédő 6000 oldalak 12000 jóval olcsóbb mint a moto complet csak 3 hét míg megjön.
Tiszteletem itt.Tervezek venni egy crf450-et.Főleg olasz honlapokon van hirdetve a HM Moto crf450 .Kinézetre ugyan az, meg ami a lényeg nekem hogy forgalmis.De mit változtattak rajta?Megmaradt a lóerő?Válaszotokat szívesen olvasnám.Köszönöm.
Szétugrik a dekomressziós kultivácó Szét ne szedd
Hali,a cr-em berugója nem hajt egy picit mozdít a motoron aztán leracsnizik,olyan mint amikor nem akadnak egymásba a fogak,én már így vettem mi 250 89',mi lehet a baja szerintetek,a rugó jó vissza húz csak nemhajt,ha szétszedem nem ugrik szét valamibenne?
Sziasztok!Tavaly vettem darázsgarázsnál 29.990 Ft-ért ezt a protektoringet. Hibátlan állapotban kevés használat után megválnék tőle 15.000 Forintért, XL-es méret! Érd:itt,vagy a richard.horv@gmail.com emailcimen lehetséges!Köszi
Érdekel. Képet tudsz róla küldeni?
két űlés alattim van de karcosak és az előző tulaj csillagokat vágtt bele ha kell elküldöm csak a postát álld
ha nem kell tudok ujjat acerbisbe olcsóbb mint az ufo
De nem cr 125 hanem cr 500 ként hirdetik
motorline ba van
Adatlapomon az elérhetőségem..
Hátsó sárvédő, ülés alatti idom.
A legfaszább a liqui moly racing synth 2t, szerintem, mi azt használjuk, illetve most jelent meg az újabb liqui moly off road race 2t.....
Hello erdekelne a lapatkerek mindenkeppen! esetleg egy mail cimet tudsz adni?
először a putline trialpro-t vettem de nekem az nem tetszett.
most ez az ipone van, nekem tetszik.. és még az illat is el megy...
az igaz hogy nem messze egy motorosboltból vettem... neten lehet olcsóbb lenne de mind egy legközelebb keresgélek
Azért az olajért marha sok,ennyiért Motul 800 at kapni..
Jó olaj........ monjuk az árára már nem mondható hogy jó..... Használtam egy ideig,egy cimborám kapta jóárasítva egy sponzorától.Akkor náluk szinte mindenki azzal ment mert hát ugye volt,és olcsón jutottunk hozzá.A motor is szerette,az alkatrészek állapota is arra utalt hogy nem rossz minőség...Nekem csak a kipufogó füst szagával volt bajom..szerintem büdös.
nekem most ipone samurai-al megy a gép.
mi a véleményetek?
~6000ft/liter
Ha teljesen szintetikus akkor igen..
Milyen idom kellene