Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali

szerintem is jó arc,, mi még mult7végén nyomultunk ..
Szeva!
Elvittem a gépet a motorjavito-hoz!
Nagyon "emberi" a faszi!
Csöpögött a telómból az olaj....de nem azt mondta,h egyből csere minden! Megnézi hátha csak kosz maradt a gyürűnél stb...
Teljesen normális....
Megnézi a kompressziózt, szelepeket stb.
Kössz a tippet!
Az lesz az,jól mondtad...köszi!
Ne vedd készpénznek, nem mondom 100%-ra, de nekem olyan rémlik, hogy 2db 608-as 2RS 8x22x7.
Acélvázas 125 nél mekkora a láncvezető görgőkben lévő csapágy?
Este tudok csak ránézni,de napközben szeretném megrendelni hogy holnapra itt legyen,méretek is segítenének,robbantott ábrán nem adja...
tibor930@freemail.hu irj keppel !
még 1
Neked van ?
tudok küldeni
Mint írtam nekem CRE van. 2003 év végi viszont Cr 125 idom van rajta.
lineász bt. keress rá. Galambosi Lászlót keresd. neki is CRF-je van, jó arc.
holszeretnél matricát?
Mivel nem írtál évjáratot így ki tudja hogy néz ki...ha szerencséd van megegyezik vmelyik CR-ével ha nem akkor egyszerűbb ha gyártatsz hozzá.
A lányomat hívják Kírának,nem királykodni akarok csumesz vágesz!
KINCS AMI NINCS nélküle nincs karácsony
Sziasztok ! Új vagyok, nem találtam CRE topikot. Hm Cre 50-re szeretnék matricaszettet venni. Hol tudom ezt megtenni ?
mikor lesz a reszkessetek betörők?
2 dolog biztos: zsebbenyúlós lesz a téma, karácsonykor meg lesz reszkessetek betörők. Ha összejön valami, leírom a véleményt-árat.
Szatyináékat felejtsd el. Tényleg nem korrektek.
Sziasztok ,én egy Albertirsai céggel ill rajtuk keresztül Angliában nicasiloztattam a hengert 82 e forintra emlékszem
Cserébe én is kérek infót majd!
Köszi az infót, akkor utánakérdezek fehér féle nicasillal van-e valakinek tapasztalata.
Durván feleannyi a persely mint a nicasilozás,viszont a gerecse féle S3 nál nekünk először elcserélték a hengert /nem volt véletlen,felbővített,polírozott,szerkezetileg makulátlan henger volt/.

Majd amit kaptunk helyette annál 20 üzemóra környékén egy kb 3x3 mm területen a nicasil alatt elkezdett oxidálódni és kezdte felnyomni a bevonatot úgy hogy a dugón is nyoma volt....visszaküldtük Szatyinának aki érdekes módon nem akarta azt meglátni,holott ebben dolgozik ezer éve,azt mondta hogy nincs ott semmi,csak megvan húzva a henger,rossz olajat használunk!
Persze,némileg más a nyoma ha jön fel a nicasil és ha egy karc kerül bele...majd nyomott egy süket dumát hogy "kárpótlásképpen" küld egy normális olajat,kaptunk is egy 6e ft os cimkével rendelkező epres Iponet,amit 2e ért akárhol meg lehet kapni,no azóta is ott porosodik az asztal alatt,senki nem meri belerakni ezt a csodát motorjába,olyan kiválások vannak a dobozán!
Szval csak óvatosan a gerecsével...jegyzőkönyvet sem akart felvenni a problémáról,úgyhogy ennyit az ügyfélközpontúságról,és korrekt hozzáállásról.