Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Polini lapot tudsz venni 8-9e ft-ért 2db 110×110mm! Ebből csak az egyiket felhasználva gyönyörüen ki tudod magadnak vágni a gyári méretű és alakú uj membránlapot! http://robogoalkatresz.eu/inde...
Itt nézz utánna!
Hondáék adnak mindent,bár van amit aranyárban! :D

A membránnal mit sikerült csinálni? Ha csak lap kell bele azt kapsz külön is belföldön..
Hi túrom a garázst ,de fogy a remény ,,
Hondáék adnak darabra ? holnap futok egy kört ..
elég aggódós vagyok kicserélek mindent szart rajta .
Amúgy még e-bayről sem volt egyszerű...
e-bay.....
A gyári(ami nem karbon) olyan, mint amit a hírdetéseim között a fényképen látsz....
Honnan sikerült v-force membránt vásárolnod? Ez a gyári membrán nem karbon, ha jól látom, ugye?
Nekem van, Mikuni karbishoz, én v-force 3 -at tettem helyette....
De a gyári jó állapotú sztem...
Kár volt kidobni a régi küllőszettet,tartalékba jó lett volna pár darab ilyen esetekre...2e magasságában kapsz Hondáéknál 1 db küllőt anyával,viszont a többi 31 is makulátlanul tartja a kereket.
Köszönöm,akkor el viszem egy szakihoz.
Sziasztok! Nincs valakinek 2001-es cr 250-hez jó állapotú membránja? Vagy esetleg vegyem meg hozzá a boyesen karbont? Valami tapasztalat? Előre is köszi!:)
Szerintem kb 20 fokban tavasszal vidd el valakihez aki vágja a karbi beállítását, olyan emberhez például, aki már a hangja alapján állítja be a motorokat.... Aztán ha be van jól állítva már télen nem kell többet b*sztatni (kivéve esetleg ha versenyzel). Hidegben (kb 8 fok alatt) nehezebben fog indulni, de elindul, és ha bemelegszik akkor már nem számít szerintem... Amúgy a hidegben ha jól tudom inkább az alapjárati fúvókával variálnak, ami a kiforgást és a felső fordulatot illeti , azért inkább a főfúvóka felel.... szóval szerintem ki fog az forogni ha bemelegszik és már be lett állítva jól, én külön a hideghez nem karburáltattam át egyik motoromat se, mondjuk a hóban nem is használtam őket, minimum az 5-6 fok volt. De ez az én véleményem.
Azt hallotam hogy hőmérséklet függő a karbi beállítása a CR-ek nél,hogy ezért tortyog vagy nem forog ki rendesen.ez igaz?
húúú miket kérdezel ,,, 19es a kerék ,,,, nincs 30óra benne ,most füzettem át , egy eltört ma
ja ,és lehet, voltam akkora zseni ,hogy a régit meg kibasztam
köszi a gyors tippet
Lehet kapni darabonként is a hosszára kell figyelni hogy jó legyen. A Hondák hátulja általában 32 lyukú nem 36 mint a többié .19 vagy 18-as kerékhez kell. Ha jól emlékszem az is fontos hogy külső vagy belső sorhoz kell.http://www.motoaction.hu/ én innét szoktam kérni.
üdv
Valaki tudja e ? darabra küllőt lehet e kapni ? vagy csak garniturát
Eszségünkre ....
Kössz Fater a gurulást meg a tanácsokat.-)
5
Hali,mondja meg nekem valaki hogy ezek a cr 250-esek 5 vagy 6 sebességesek.
azért írtam ide mert. úgy gondoltam hogy van itt olyan aki már volt ott.. és elmondja a tapasztalatait.. kb mi? mennyi..
Nem szeretnék bunkó lenni, de kevesebb karaktert kellet volna pötyögni a googliba ahhoz, hogy ezt mind megtudd, mint amennyit ide leírtál :D
Helló

97' Honda CR125 -höz keresek bal oldali ( nem a töltős ) hűtőt, akinek van ne tartsa magában!
hello
Erzberg rodeora hogy lehet ki jutni? meg mennyi oda a jegy mondjuk ha végig ott akar lenni az ember nézőnek?
na meg mikor lesza következő?
Hüvelyezést kivel érdemes csináltatni? (henger hüvelyezést, a félreértések elkerülése végett ) Valakinek van valakivel tapasztalata?
Nincs mit!