Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello
hengerperselyezést nem tudjátok hol érdemes csináltani?és mennyibe kerül?
Max 99-es lehet a váz alapján, de jól néz ki, ha rendben van akkor az ár is nagyjából ok.
http://www.kepesmotor.hu/honda... erről a motorról tud szolgálni valaki valamilyen infoval?
26és 27 én is szeretnék valszeg össze is jön ..nekem az időpont mind1
Neked is.......-))) (szerettem volna írni)
Neked a Fater!
-mikor gurulunk kicsit?!
Jaja, a 10w- sel kemény lesz mint állat....
Igen a gyári 5-ös, de csak 10-est kapott, ugyhogy majd meglátjuk! Nem pályára készül hanem erdőbe!
Boldog Karácsonyt , CRF 50 től 450 ig
Emlékeim szerint 5 ös olaj való bele,a 10 es elég sűrű oda..
Megnéztem neked és 610-636ml közé kéne lőni, de a 10-es olajjal sztem a 610 elég lesz!
helló.keresek honda cre 250et lehet hibás is
hello
96-os cr250em van
showa fordított villa (47mm) van benne.
szimeringet illetve olajat szeretnék cserélni benne
megtudnána valaki mondani hogy mennyi olaj kell bele?
Előre is köszi!
Ha valakinek van a motorján haspáncél és lefényképezné, hogy hogyan van felfogatva azt megköszönném Szeretnék egyet csinálni a motorra, mert azért csak jól jön az néha.
üdv motoros társak:) cr 250 hátsókereket keresnék akár kompletten is 18" 2.15 . ha van valakinek eladó jelezze nekem bbarnabas80@hotmail.com emailon képpel köszönöm a segítséget:)
Helló! Esetleg valakinek van jó állapotú idomja 91-es CR 125-höz ? Hátsósárvédő+ két oldalidom kellene.
Próbáld ki,rakd eggyel lejjebb a tűt.Tehát a tartóját eggyel feljebb.
Csipegetheti a váltóolajat is, valamint a túl magas hőértékű gyertya is rendesen megszopathat! Főleg ilyenkor amikor az idő is hidegebb. Próbálj ki nyugodtan egyel kisebb hőértékű gyertyát. Ráadásul ha nem cibálod a gázkart akkor sajnos hajlamos lehet arra, hogy az el nem égetett olaj egy része a gyertyára megy aztán a power kamrába és kipufogóba. De ha jól van karburálva és minden fasza akkor még a 40-es keverék sem okozhatna gondot.
Nekem a Tm 7-es gyertyával megy és nem irridiumos hanem simával, kicsit olajos, de nics vele gond 40-es keverék mellet!
A karburálás sza, túl sokat kap.
Lehet alapjárati, fúvókát, akár vele együtt főfúvókát meg síberállást is kell cserélni... Vidd el valakihez aki vágja a témát és jó lesz....
Megéri, mert egy jól meállított moci erősebb is, könnyebben indul , kevesebbet fogyaszt, és nem rohadsz le vele. Én is sokat pötymörgök vele, mégse köpi be, de volt olyan régen hogy cserélgettük a gyertyákat a semmi közepén...... Amúgy az 1:40 -1:50 keverési arány endurózáshoz teljesen ok, jobb olajakból elég szokott lenni 1:50 is. Szerintem.
Halihó Srácok !
Olyan gondom lenne 2006 cr250r (2T) hogy többet megyünk erdőben és technikásabb terepen és folyton beköpködi a gép a gyertyát még 1:50 es keverékkel is ! Mi lehet a gond ill. megoldása problémára ! Motor szépen jár hidegben is könnyen indul nem csörög zörög tipikus 250 2T hangja van !
Hívj fel azt megbeszéljük....
Utánanéztem, és mégis érdekelne a membrán, mennyiért adod?
Szerintem maradok a carbonnál, de azért köszi a segítséget.
Vagy rendelhetsz carbon lapkákat is, ilyeneket pl:
http://www.ebay.de/itm/CHAO-Ca...
Vagy eladhatom neked én is az enyémet házzal együtt, ha a gyári érdekel.... (lásd kép,-azóta nem tettem vissza tehát az a jelenlegi állapot)
Köszi a válaszokat. Eddig polini volt benne, de valamiért mindig szétmegy benne, vagy elszakad a sarok részénél.