Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A harmadik..
Dobj egy képet a gépről,hátha ismeri vki...Te vagy köbö 1 héten belül a friss motor vásárló,nem gondoltam volna hogy ilyenkor így pörög a motorvétel.
Igen új tulaj vagyok.
Olajos kuplunghoz hajtóműolajat semmiképpen.
Vagy motorkerékpárhoz való 5w-40 , 10w-40 vagy ATF /automata váltóolajat/ használj.
Eddig mit raktál bele,vagy új tulaja vagy?
Légszűrő se legyen elfelejtve..
Sziasztok! tudtok segíteni nekem,Honda cr 125 be szeretnék olajat cserélni és nem tudom milyen olaj való bele,mondtak 10w40 4t motorkerékpár olajat,mondtak hajtómű olajat is, Kérlek segítsetek köszönöm előre is!
Taknyold össze valahogy, azt hadmenjen... Egy ilyen motorba szerintem nem éri meg beleölni több 100e forintot. A helyedben én a legminimálisabb dellából működőképessé varázsolnám aztán hajtanám amíg végleg meg nem döglik...
azért kérdeztem, mert sose láttam gyárit csak reméltem hogy olyat sikerült szereznem
Jaja,sajna ez max csak annyira hogy hasonlít rá....köszi mindenestre.

Gyurma13 nekem van CDI-m az Atacoshoz,adatlapomon az elérhetőségem,

Geri az nagyon nem gyári,az egész idom telibe van matricázva és a Tecnosel feirat is árulkodik.
na srácok ez gyári matricázás avagy nem?
Helló.Cr 125 86 s hoz cdi t nem tudja valaki honnan szerezhetném be?
biztos nem 94 es,a csapokon átmenő csavarok átmérője nem 15ös,
hanem 10 es.
Mikori a himbavalamid,én keresek 94-95 höz,képet dobhatnál róla..
aluhegesztés nem segítene rajta? utána meg visszacsiszolni?
azigen! jól gallyra van vágva a gép....
megvan repedve a vizpumpa házam nem tudom mit lehetne vele kezdeni :S képeken sajnos nem látszik lyuk egy nagyon picike van hátsovilásrol is készült kép:D
Hát eladni szeretném,csak a helyet foglalja,kivül- belül más mint ami a motoromban van!
van még egy hátsó lengővillám is himbávalami szintén nem jo nekem semmire,egyébként jo állapotú!
ez itt a hirdetés helye,szoval ha kell valakinek akkor szoljon!
Sok mindentől függ,első körben hogy adni vagy venni akarod! :D

Ezenkívül hogy karónak lehet használni a paradicsom mellé vagy esetleg ellátja az eredetileg tervezett feladatát is...35e magassága sztem +- vmennyi.
Waszeitung mi pénzt ér egy jó állapotú fordított elsőteló pár,villanyakkal, kormánycsapággyal,1990 es?
nincs neki sajnos:S
Üdv felhivtam 30 embert:D senkinek semmii
egy gyerek modta hogy van de az azt mondja 96 osé kérdeztem Hpps aztmondta igen vagy azok is Hpp sok? enyém megvan peredve juk egy nagyon kcisi késs mhozom aképeket!:)
Hát az lehet,nem emlékszek már hogy mondta a csávó,kb 2 hete beszéltem vele,de biztos olcson adná ha van,egy probát megér!
Bár nem úgy tűnik mint amin rajta van a nagydekni...
Lehet kár vele gecizni,hivd ezt a batyát!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Jo állapotú üres blokk,hengerfej,henger hibás de a power benne van,
az ár az egészre értendő,ez nem pénz érte!
Neked pont jo lenne alkatrésznek
Vagy meg lehet barkácsolni folyékony fémragasztóval,aluhegeszteni vszeg nem lehet tökéletesen,ha egyik sem akkor bontott verzió...