Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát holnap lepucolom faszán és csinálok képet ! becolt már ragasztva valamivel.. de nem tudom mivel lehetne viszaragasztani!vagy nem tudom mit lehetne vele kezdeni sajnos:S
Erősen méretfüggő...
Üdv Mindenkinek!

Keresek 89-es cr hez hátsó sárvédőt illetve tankidomot meg valami használható kipufogódobot.
ahha
nem heggesztés csak mocsok
Üdv szétboritotam a blokott ! váltó hálistenek nagyon egybe van szerintem ujj lehet vagy nem tudom de sehol semmi kopás :) vizpumpánál dekni bevolt ragasztva .. mit lehet kezdeni a lyukal?
szerintem a kenyőzsírt meg fogja köszönni az tuti!
amúgy a teleszkóp aljánál ott az valami hegesztés akar lenni? ahova a csavart kell tekerni a 3szögbe ? olyan érdekesnek tűnik
No,meglett ez....

93.
ha jól látom ugyanolyan van neked is mint nekem, vagyis nagyon hasonló.
Remélem, hogy harmadjára jót küldök
ha tudnám, hogy tulajdonképpen mi az ami kell akkor lehet úgy csinálnék képet
mondjuk ez a kép is jó valamira: MEgtudtuk hogy a fékcsőtartó kis műanyagod neked is elvan törve
fotózz alája neki! hogy lásd a becses testrés(z)ét
Oszt kend látja-e ezen a képen az általam jelzett alkatrészt?
Rád azt lehet várni... :D
De a gyepet már szántogatom vele a ház előtt. :D
Van baj, de 80.000Ft-ról lett lealkudva 60-ra, azért annyit megér. Én 150-nél pont egy százassal költöttem rá többet, de olyanokat is cseréltem amik még bírták volna. És az élet iróniája, hogy 150-ért ment el. Mondjuk "demszabi"-nál jó kezekben volt, de sajnos azóta elég sok gazdát cserélt. Ha majd kiterítette a blokkot többet tudunk meg, de ebből is vad gépsárkány lesz, az biztos.
demszab@freemail.hu
Baszom a nyakad ,nem bírod kivárni míg bemegyek?
dobj egy email címet ott megbeszélljük.
ára kép?
Hengerem van dugattyú nélkül és a power sincs meg hozzá de a henger hengerfej jó állapotú.