Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Verte a lángot az yz kipuff...
és az miért van, hogy ha sebességbe rakom akkor elkezd fuldoklani? cr 125
Kézzel meg mozgatva münködik
Mert kb évek óta nem volt normálisan kitakarítva és az olajos kokszos dzsuvától jobban be van állva mint Raoul Duke a Félelem és reszketés Las Vegasban c. örökzöldben! :D

http://youtu.be/UuDUUC5Q2uw
oldalt ha leveszed a kis fedelét a pufónál kézzel mozgatva se működik?
Valaki tud segíteni hogy honda cr 125 hpp-s hengeren miért nem nyithat a power
még ma is műszer!
http://mxonline.hu/merfoldko_a_honda_cr250_sztori
Nálam a gyertyapipa csinálta ezt! meg egyszer eldugult a kipu..
El is lesz víve csak a váltóalkatrészre meg a tömítésszettre várok.
Addig szopatni is fog amíg nem viszed el szerelőhöz. Írtad, hogy rossz benyomásod van a szerelőkkel kapcsolatban, de így az életben nem lesz 100%-os. Áldozz rá még egy kis pénzt, és vidd el egy megbízható emberhez. Érdeklődj körbe ki nem lehúzó, és had szóljon!
Már megint baszakszik a céjjer a síberen ugyebár állítottam most faszául működik a pówer4( Bár egy kicsit lomhának tűnik, mondjuk lehet csak én kezdem kinőni ) na ma ment a motor vagy 3-4 kört az utcában mire leállt mikor kifogyik a benzin, leállt, rugdostuk ( a berugókart ) nem indult, na jó toljuk be meglöktük beindult, ment utána megint de csak házig mert le is állítottam. ugyanez volt a vasárnapi havazós móka után is hazafelé jövet ugyanez volt azthittem kifogyott a benzin toltam vagy 20 métert megnéztem hát abba még volt benya rárugtam 1et és beröffent. Mi a baja megint? ez a motor csak szopat engem
nyugodj meg nekem tiszta rozsda volt az egész mikor leszedtem valami szilóval volt kikenegetve. most is azzal van
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat! Megnyugodtam kicsit!
Sziloval van fémragasztóval pótold hogy ne tudjon ott bejutni a víz,mert szépen oxidálni fog mindent odabenn,de kár ezért cserélni...
Ha fém,bekened fémragasztóval,ha műanyag meg valami kenőccsel,fassomgéllel
hasznos válasz volt
vagy Fastumgélel
Kend be sárral
Sziasztok! Olyan kérdésem volna, hogy a képen látható hiba mennyire gáz? Ha nagyon esetleg valakinek egy eladó ilyen darab?
Válaszotok előre is köszönöm! :)
Köszönöm hogy probaltal segíteni
Sajnos csak ezt találtam a neten.
Kössz:)
Az a baj hogy nem 2011-es motorhoz van
hali
nem érdekel valakit véletlenül egy pro circuit dob, vagy komplett pro circuit kipufogó rendszer crf 450 re ?
sziasztok még mindég megvan a rossz rendelés miatt rajtammaradt henger dugattyú duó . 2009.es évjárattól jó tehát injektoros mocihoz 450 ccm-es kevés üzemórás . Én nem tudok vele mit kezdeni dísznek meg drága.
ha érdekel írj mailt vagy hívj ! 70 3290672