Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs mit, elvileg át is ment, kb. 6 mega.
Megköszönöm

rdezso@hegeduskft.hu
Hali.

Service manuált én sem találtam ingyen (amazon-on van 9 dolcsiért), viszont horogra akadt egy owner's manuál, ha érdekel. Dobd át a mailcímed és átküldöm.
Sziasztok!

Tudnátok segíteni honnan tudnék letölteni 2011-es CRF 250R-hez service Manual-t?
Végig túrtam már mindent és nem találok!

Nagyon hálás lennék ha tudnátok segíteni :)

Üdv!
kuplung
Sziasztok,

CRF 450 02-08-hoz HINSON anti-hopping és Rekluse Z-start automata kuplunk eladó.
Nincs mit! Jó motorozást!
igen, máskor jobban figyelek hogy kinek írom a választ,
Semmi gond csak olyan furának tűnt a dolog
most nézem nem neked akartam válaszolni
puszta poén akart lenni
Te Gery ezt miért ecseteled nekem!?
szerintem a kazánlemezbe vágni kell egy menetet gyertyának meg azt a pár lyukat hogy fel tudd fogatni a hengerre, ezt kivitelezed, rá csavarozod és láám van ingyenbe egy hf-d az hogy működik-e arra nem válalok garanciát, ha jól tudom ezeket hívják úgy hogy emeltkompressziós hengerfej, ja érdemes alá rakni 3és 5 közötti darabszámú hengerfej tömítést meg sok pasztát hogy tuti legyen
azokat már cseréltem
Ezt viszont soha nem néztem! Mert azt tudtam,hogy nem egyforma ,de hogy nincs úgy mond megkülönböztetve! :)
ezt remekül tudod mégpedig abban különbözik,hogy mélyebb a belső kialakítása de ettől függetlenül ugyan az van ráírva KZ-4
illetve te szállj már fel a tiédre
Ez így van:)
Nem akarok bele okoskodni de tudomásom szerint a púpos dugóhoz és a lapos dugóhoz nem egyforma hengerfej való!
Végigolvasgattam a cikkeket. Elég lényegretörően le van írkálva az okosság, remélem majd alkalmazni is fogom tudni. Köszi még egyszer a helpet!
Hali 88 as 250 Cr bontódik:).........
Öreg szállj már le a motoromról!

"Mellékletben a képek,van még ezen kívül is,csak ennyi van lefotózva."

Ezt írtam Neked vissza anno,történetesen akkor volt egy alu színű blokkfél párom is,ami jelenleg összefűzve várja sorát,ha kérdezel vagy mondasz vmit akkor megnézem hogy az megoldható-e.
Nem is fogsz mindent látni a hirdetésben,mint ahogy másnál se akinél 1-2 alkatrésznél több van.
90-tól KZ4 van szinte az összes hengerfejben is,púpos és lapos tetejű dugóhoz valóhoz egyaránt...
Nem fikáztam semmit,pusztán jeleztem mi volt a problémám,ha vkit fikázni szeretnék akkor azt észre fogja venni.
Tizensok éven keresztül nagyon sok minden csereszabatos,van hogy csak a festék léte vagy nem léte a különbség a 90 es és 02 évjárat között..
személy szerint az én motoromnál ugyan ez jelenkezet és ott elég volt egy gyertya pipa csere a komámén pedig a gyertya volt a rotty.
Elnézést hogy nem válaszoltam, de kértem 2000-es motorhoz alkatrész, te írtad hogy van (mint most) és küldesz egy jobb esetben 91-es motorhoz képeket. Nincs ezzel semmi gond, csak éppen 2-3 óra gépmunka, festék eltávolítás után tudtam volna felszerelni. De jelen esetben nekem csak 2000-2001 hengerfej felel meg, KZ4-S felirattal, ezt nem láttam a hirdetéseidben, ezért nem is írok hogy küldj képet. Ha valaki eláll a vételtől, nem kell fikázni nyilvánosan, ez benne van a pakliban. Te írtad hogy van, én előzőekben is írtam hogy milyen évjáratra kell, biztos nem figyeltél... Persze az én hibám...