Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amennyiben normális fém tömítést használsz annak mind a két oldalán van vékony gumibevonat ez tömít,de ha síkolva van a hengerfej és a henger akkor a fémnek is tömítenie kell,a pasztát nem tudod egyenletesen kenni úgysem...síkolhatod akár otthon üveglapon is,nem kell rögtön esztergályoshoz rohanni.
Amúgy tudtom szerint sehol nem pasztázzák a hengerfejtömítést.

Kortisz köszi,ránézek..
Hello! Hengerfej tömités egyszer használatos csak, utánna csere, de mivel kis hazánkban ezt nem tartják szem előtt ezért mindenki pasztázik, ezért is hallasz többféle megoldást. Ha azt akarod hogy ne eresszen akkor véknyan paszta, de a tuti a csere!
Hello!

A bordás átmérő ~11-12mm-es
Hossza 140 mm
Amennyiben 90-00 közti 125-re jó akkor elkelt..
Hello 88 as 250 cr nele hengerfej tomitest pasztazzak? Csak mert van aki ezt mondja van aki amazt.......elore is kossz
valakinek?
3500 ft
06 30 635 9305
Jók ezek a Monster Energy-s répaügynökök
Köszönöm szépen
1 perc "keresgélés" után dobtam is azt a hátast!

Motorhoz pedig tényleg sok szerencsét és sikert kívánok én is!
Ha látnátok milyen szexi az asszony az ő kis Rieju RRX-ének nyergében, dobnátok egy hátast!
Amennyiben az adatlapodon látható CR125 ről van szó,ott nincsen kartergáz mert ez 2T,amire te gondolsz az vszeg a blokkszellőző cső,ami a karbi alatt van elvezetve...
Vagy fejre lett fordítva a motor és azért szuszog vagy túlnyomás van a blokkban,azért nyomja ki az olajat.Jobb oldali főtengelyszimmering hogy van,motorja szépen jár,egyenletesen?

Amúgy hogy a viharba lehet ilyen elcseszettül helytelenül írni?
nm tugya valaki miert nyomja ki a cr em az olajat a karter gaz csovon ,vagy mijen cso az ami a blokbol jon ki azon fujjaa ki az olajat :(
biztos lesz olyan is egyszer
Olyan video legyen, amin az asszony a foszereplo
Hétvégén mindenképpen rakok viidit, fetéve ha asszony lesz az operatőr
Köszönöm,de nekem sajnos nem jó.Olyat keresek,amin nincsen kerékdob magában a rakodó részben,erre nem fér fel a két nagymotor,de dobd fel a képeket,hátha valakit érdel itt.
holnap ha normális időben hazakeveredek, csinálok képet, de ilyen sátras utánfutó van kibelezve: SKIF
Valakinek esetleg egy ilyet a cr 250 es hondájához?
http://www.kepesmotor.hu/motor...
hát majd ki derül hogy milyen lesz !
Méretben mekkora?
Sziasztok, feleslegessé vált az utánfutóm, amivel eddig a motort vittem, mert vettem egy kisbuszt. Ha valakinek kell, ez egy kibelezett SKIF, a hátulja meg van csinálva lenyithatóra, 2 motor fér el rajta. Rendes papíros, rendszámos, műszakija nincs már. Teherbírás papíron 500kg, valóságban ennél többet nem tettem rá, de a 2 motor+cuccok meg sem kottyant neki.

ÁR: 55.000 Ft

06707762022