Ma leszedtem a hengert, megnézni hogy akkor mit is kéne cserélni a télen, sajnos megdöbbenve láttam h a henger faláról lepattogzott 2 helyen a nicasil illetve a hengerfejemben egy két beverődés van.
Legegyszerűbb javítása ennek a persely gondolom, de hogy érdemes cserélni, csináltatni valahol, vagy venni pl ebayről és azt belerakatni?
Szegééény még annyi kp Ilyen téren sem fogok vitázni veled mert világtalan vagy.. Használd a fórumot értékes posztokra inkább.. Ha nem találod linkelem neked a "mitrakottalámapám" fórumot, ott barátokra lelsz.
Srácok hagyjátok egymást,némi cinizmus még belefér aki érti a tréfát /bár lehet nem szereti/ azzal szemben,vagy inkább segítsünk egymásnak,de ne szóljunk be mert nincs értelme...van elég farok ebben az országban,mi ne legyünk azok...köszönöm!
Nem is kérdezett olyan nagy butaságot, csak azt szeretné tudni, hogy ennél a motornál, a leállítási elv azonos- e az általánosan használt gyújtó trafó testre kapcsolás gyakorlatával, vagy más módon áll le a motor.
Nem is kell felvenni a versenyt,mert ostoba vagy.Te egy műszerész idióta vagy,aki nem tud bekötni egy nyomógombot.Idejöttél,hisztizel mint egy plázakurva,aki elvesztette a tapifonját.27 évesen idáig jutottál.Vegyél inkább Technic Lego-t,előbb azzal gyakorolj,mielött nekiálsz egy cr-nek
Jah kidobta.. :DD Ahogy kidob 10 félét is és mind különböző mert hozzád hasonló értelmiségek feltöltenek minden szart is. Na de ilyen táblán túliakkal nem akarom felvenni vitában a versenyt. Birom az ilyen embereket. Arc van rendesen meg persze mindent tud is de flegmázni jön a fórumra nem segíteni. Te csak véletlenül lehetsz Hondás..Páá
Én ismerem a google-t,beírtam angolul a keresőbe,és ki is dobta a rajzot te ostoba.Szerintem itt te vagy az erdőlakó lázadó,csak kiszaladtál a fényre te kis hobbit.
Igen műszerészként ezeket az alap elveket tudom mert gyújtás trafó test megszakítással és egyéb megoldással is működik a dolog. Csak arra voltam kíváncsi, hogy gyárilag hogy van ez megoldva mert egy barátomon készülök ezzel segíteni. Ha sajátom lenne már kész lenne... Egyébként köszönöm neked az emberi választ.
Erdőlakó lázadók...hmm,remek elnevezés.Mivel egy zárt,működő áramkört akarsz megszakítani így gyakorlatilag mind1 hová kötöd,ha érted mire gondolok,a lényeg hogy ne menjen át az áram.
Barátom ha te ismernéd a google-t akkor nem kérdeznél ekkora baromságot :) Gondoltam vannak itt az erdőlakó lázadók közt értelmi lények de segítettél így is--tévedtem.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Ma leszedtem a hengert, megnézni hogy akkor mit is kéne cserélni a télen, sajnos megdöbbenve láttam h a henger faláról lepattogzott 2 helyen a nicasil illetve a hengerfejemben egy két beverődés van.
Legegyszerűbb javítása ennek a persely gondolom, de hogy érdemes cserélni, csináltatni valahol, vagy venni pl ebayről és azt belerakatni?
másik, hengerfej maradhat így?
kép a hengerről
Adott 1 motor ,egy cr.SRS hengerrel van felszerelve.Miben különbözik egy gyári hengerfejtől?Vagy egyáltalán mi ez az srs?
Hát slusszgombal
http://aprod.hu/hirdetes/1985-...