Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2T 250-esben, ami ÖREG, életemben egy 88-as RM250-esen éreztem a legjobban magam...
Én a krosszt egy 1987-es RM125-ösön kezdtem...

...azóta CSAK Cr 125
de rmz-t vennék... azok olcsók ,megbizhatók
Lehet ám, hogy 2006-os, csak rosszul emlékszem
értem
soknak tünik az ára ...
nem, a haverom haverjáé, akit én csak közvetve ismerek, pályán szoktam vele összefutni, de korrektnek tűnik.
csaknem Keryka-é?
tudok egy 2004-es Kawa KX250F-et tuning dobbal és telókkal, 850.
(a gazdi megvette, szétment a váltó, ráköltött 200ezret, de mire kész lett, nem bírt tovább várni, és vett egy másikat)
azt biztos hogy nincs pénzem DE keveset megyek vele
...meg hát egy 1000-es 4T-nek felel meg...
a cr 500 -at kevesebb pénzből fel lehet újítani és tartós
énis tervezek cr 500 af-et csinálni mert horror a 4t szervízelése
végül is ha van pénzed bőven, meg amúgy se szívesen szerelgetsz, hanem inkább szívesen fizetsz a szervíznek, jó a 4T
bele hát de azért 2t örökké marad a lelkemben
nagyon beleszerettél a 4T-be...hát igen, ilyen a szerelem, ahogy elfogy a pénz, elmúlik
éppen nem a leghangosabb a cr :D
hanem a crf
Én ma óriásit haladtam, ha lenne kompresszorom meg légkulcsom, max. holnap estére már sírna az utcában a sok kriptaszökevény, hogy milyen hangos a CR
Légszívesebben már holnap nekiállnák de sajna nem így megy a dolog.
De amint neki tudok állni már dokumentálom is a dolgokat.
Nah az király gratula
kiváncsi leszek majd ahogy készülget na meg persze a végeredményre is
Valóban mint a felninél is. Akkor ezek szerint 91es gyártmány 92es modell év.
a táblázat a gyártás évét mutatja, ami nem egyezik rendszerint az eladás évével. Ezért amit mi (természetesen helyesen) pl. 92-es motornak hívunk, az a szám alapján 91-es lesz.
Szevasztok! Van egy eladó Doma tuning kipufogó rendszerem CRF 250 R-hez ! A rendszer a gyáriéhoz hasonlóan dupla kivitelü, ha valakit érdekel dobjon egy mailt ide: rakettya@freemail.hu
Ha egyszer nagyon ráérsz akkor lefotózhatnád nekem a kiput és ráírhatnál pár átmérő és hossz méretet. Majd úgy akarok tervezni egyet, de nem akarok túlzottan eltérni a gyári rendszerektől.

Valamint érdekelne hogy mennyi a max fordulata.
Mi történt azzal amiről beszéltél? Kié volt az a motor?

Azért kimentem megnézni a dolgokat, hogy nyugodtan aludjak. Főtengely forog és a sebességeket is veszi mást most hirtelen nem tudtam megnézni.
Bocs nem figyeltem, igazad van!
Még nem néztem bele!

De nézd meg amit keme belinkelt.
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...

Cr 500 blokk kod PE02E

91ben 5000010-től 5003006-ig

Ennek a száma pedig 5002434 tehát 91es