Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Mennyit kérsz érte?
HY!
nemérdekel valakit 1 Honda CR 125 motorhibás:hajtókar dugyttyú ha megvan ez a kettő akkor megy ennyi baja van sajnos nekem sokba van már, még anno mikor megvettem az egész hátső felfüggesztést kicseréltem csapágyak szimering (a blokkot is)... tehát ''Ready to Race'' volt de most a pici szivecskéje elfáradt és énmár nem akarok rákölteni hobbi célra kiváló motor árat nem mondok csak megemlitettem h valszinűleg ellesz adva a képért meg mindenkinek bocsi most csak ezt találtam
Milyen évjárat ?98-as érdekelne,de ha régebbiről való és jó erre is engem érdekel!
24-es tárcsa van az enyémen! irj
gaborf köszi a linket, de ez sajna nem 82 es, 82 esen mások az idomok ülés, az még dobfékes elöl hátul, de köszönöm
Emberek nem kallódik valakinél véletlen egy szelepkitt 450-es crf-hez(persze originale)?ha kallódik ne titkolja
http://képesmotor.hu/honda/i?p=126936&c=2967
Hello! Tudok Cr 480-at '82 évjárat! Ide irj: progrip28@freemail.hu
Üdv Mindenkinek!

Ha valaki tud eladó 82 es 480 as CR-t akkor légyszí írjatok, előre is köszi
99 es 125 cr re nem tud valaki rezót meg dobot.valmi jófélét.doma,hgs,fmf,pro circuit.
Jó neked vaze nekem lenne ilyen haverom énis políroztatnék ezt azt a crf-en
Sziasztok!
Van bontásból maradt cr hátsó fék kompletten(konzol+nyereg)...

Mondj egy árat és viheted!

Üdv!
emberek kéne egy kis segítség

cr 125 1995 mennyi olaj kell a tellóba ? ja és milyet érdemes venni ?

thx
haverom polirüzembe dolgozik ugy!
oksa
Hogyan lehet így felpolírozni a cuccost?
Amúgy írj be gas gas fórumba és ott megmondják h mien
Hello!
állítólag nagyon jó cucc....
mikor felrakta a srác akkor többen is mondták h jó ez a kormány....
upsz most nézemcsak hát akk kössz de nem van 1 2006-os 650 000-ér de nemhinném h még arra is van pénzem pedig olyan szépek ezek a CRF-ek
Sziasztok.Még mindig van 1 cr 125-ös hengerem eladó (hüvelyes),de frankó állapotban.
:Oa CRF ingyen mennyibe kerül?:D jah van 1 apro kérdésem a hengerfejembe (vagyis a mociéba)apro beverődések vannak az mitől van 1x mondta vki de nemfigyeltem és nemtom
hy megnéztem nállunk még nemvolt ilyen ez annyira jo cucc vagy csak jo drága?
adás vétel topic 271 oldal [6769].hozzászólás
az komoly cucc
Hello!
renthal twinwall ha jól emlékszem adás vétel topicba van 1 új 20 000 ért
értem az kicsit drága nekem!de azért kösz
kösz ronis!szoval a crf 250 érdekelne váromn az infot