Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva Kovicross!
Neked látom 2003-as, már rc szelepes cr250-ed van , érdekelnének a tapasztalataid az rc szelepről, mondanak mindenfélét, de neked látom ilyened van , ezért téded kérdezlek. Esetleg ha mentél már mechanikus poweres cr-el , ahoz képest van-e különbség, stb?
Köszönöm.
Kovicross
A gyújtás oldali:20x37x7
A kuplung oldali:38x58x11
88as
Jó estét.Valaki megtudja nekem mondani,hogy cr250 2003 mekkorák a főtengely szimeringek.Előre is köszi
Nekem van egy kompresszió mérőm,de az bar-ban mutatja.
A 250es crnek 8.7:1 a 125 passz, neten 8.8:1 hez írták. De talán évjáratfüggő is.
Üdv.Meg tudná valaki mondani hogy egy Honda CR 125 és egy Honda CR 250 es motornak mennyi a gyári kompressziója?Köszönöm.
88 as.Haverom tavaly ugyan ilyent vett.
Ránézésre 88-as, de ha átcserélték az elejét akkor akár lehet 89-es is, de ez a max.!
88 asnak jó lesz...de pár év ide vagy oda ilyen távból tök mind1,az állapota a fontosabb,mert gyorsan röppennek a tizesek.
Adatlapomon találsz hirdetést,ha fordított telós akkor az jó lesz Neked is!
Annál pár évvel öregebb lehet, ha jó tudom 89-től más fordított telóval szerelték őket, viszont hátul is tárcsa fékes, ami azt hiszem 87től volt. De majd a szakértők úgy is megmondják a frankót..
Sziasztok!
Használt idomok CRF-CR
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Eladóak
Üdv.Mindenkinek.Szerintetek ez a Honda CR 250 es motor milyen évjáratú lehet?A tulaj szerint 1990 es.
az lesz nekik szerintem!meg nemárt rá egy harisnya se!3000 körül megvan!
Már csak az hiányzik a mociról!
hnap megpróbálom
hivd fel őket mert email-re nem nagyon válaszolnak!
próbáltam náluk de még nem jeleztek vissza
gerecsemotor.hu, Hívd fel őket biztos lesz nekik bontott is!
Szevasztok
Hol tudok szerezni 89-es cr-re első villavédőt?
Jó a használt is!
egyből nem érdemes , mert megszűnik a vízpumpa keringetése, de pár másodpercnél se érdemes tovább járatni, mert nem fog visszahűlni csak ha leállítod és vársz....