Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi!
2 gumi gyürü meg egy ge-szem féle!
Akkor inkább veszek egy új nadrágot.17-ért van Fehérváron.
És ennek mi a pontos neve?Tatabányán dolgozom,akkor beugranék a Pinkbe venni egyet.Most néztem meg ,az lötyög amiről te beszélsz,ami a háromszögbe bele van préselve "szem",és ebbe csatlakozik a teló alsó része.
Írd meg a pontos nevét légyszives.
nekem 18 volt a legővilla f.szett! honnan tudnék a cr-emhez uj vizpumpa tengelyt venni?vagy valami szettet?3 hete várok rá de semmi!
ha az a része lötyög ahogy a teló alsó csavarja csatlakozik a himbarendszerhez akkor van hozzá külön is proxba 5-6ezer között van!nemrég cseréltem én is!
Van alsó himbaszett, 25 körül. Gatyaügyben alkudj ezerrel, hátha... De 10 alatt tényleg nagyon rongyok vannak.
Nekem a telókat kell még felújítani,meg a hátsó teló alsó "szeme" lötyög,nem tudom,hogy ahhoz van e felújító szett?Meg kéne vennem egy nadrágot,de nem találok sehol sem használtan ami olcsó(10000 alatt).Itt az apróban sincs,pedig már pár hónapja nézelődök. 36-os vagy 38-as.
Szép estét mindenkinek!
Segitséget szeretnék kérni! Volna egy 94es Honda cr 125r motorom, olyan problémám van vele, hogy van mikor szépen elforog a fokozatok végén van mikor nem (olyan dadogós lesz) ezt a jelenséget mitől produkálja? Ha tudtok segiteni kérlek irjatok! Előre is köszönöm!
Volt egy jópofa kísérletem tavaly meg tavalyelőtt:
-lement egy láncszett úgy, hogy sosem takarítottam, sosem spréztem, gyűrű nélküli AFAM, kibírt 5 hónapot,
-aztán lement egy ugyanolyan AFAM sprézve és takarítva 6 hónapot
Ebből lehet találgatni, számolni

Amúgy én kerülöm a gyűrűs láncot, szerintem felesleges, tisztítani úgy szoktam, hogy lemosom alaposan motorozás után nagynyomásúval, és spré (amikor nem spré, akkor szárazra fújás kompresszorral, hogy ne rozsdásodjon).

Volt O és X gyűrűs láncom is, amúgy nem rossz, de megvagyok nélküle.

(Sokkal érdekesebb az az állapot, amit ma feltártam a lengővilla tengelyénél...Szerintem a motoromat 2006 óta nem szedte szét, nem zsírozta át senki soha Lengővilla felújítószett 17ezer Angliából, szerencsére már megvan.)
A láncot hogyan tisztítod?Új szett van fent,és tiszta homok megint,és fényes a lánc.Jó lenne normálisan karba tartani.Multkor csak egy ronggyal letörölgettem aztán láncolajjal lekentem.Jó ez így,vagy mi a módja?Adhatnál pár jótanácsot,ebben nincs tapasztalatom.
Beírtam a google-ba, hogy "NGK gyertya jelölések"...
én szedek egyedül Béres-cseppet?
Hello mindenki...kis segítsség kéne :) ...mi a különbség pl a BR8EG és a BR8ES közt? miben más az EG-s mint az ES-es? előre is kösz ;)
írtam mailt
Például egy 250-es (88'-as) komplett blokkot, amikkel leírtad, te mennyire tartanád? Kíváncsi vagyok mennyiért lehetne elpasszolni, és természetesen jó állapotban van.
100ért sehol nem kapsz...mit jelent az hogy kompletten? karbival,gyújtással,karokkal?
talán ebay-en ha kapsz...de itthon ennyiért...
mennyit szánnék rá.jó kérdés.azt se tom mennyi mostanság.100reket nem adok ki rá.tudsz?de nekem totál egyben kéne.
Mennyit szánnál rá? (Csak érdeklődöm!)
helloo.lenne egy kérdésem hozzátok.kellenne nekem egy cr 250 blokk kompletten.tud valaki.sürgös
Srácok!
2007-2008-2009es CRF450R motorokról NEM elfogultan, mi a véleményetek? Milyen típushibáról tudtok? Nekem pályára kell motor, hobbi krosszozáshoz elsősorban.
Mindenféle tapasztalat érdekel. Futómű, irányíthatóság, kezelhetőség. Beállítási tapasztalatok, esetleges gyakorta előforduló hibák, gyenge pontok...stb.
Előre is köszi!
Üdv
Szijasztok van egy honda cr 250em nagy gáz ha ráarok egy michlein 110/90 gumit hátra?
Sziasztok.
CR 250-hez gyári rezonátor eladó.Én egy 94-es motorra próbáltam fel,arra jó is,de nincsen rá szükségen,mert van egy HGS rezóm .Az első könyöknél van hegesztve,de nincs öszehorpadva ott sem,lásd a képeken. 5000 forint+ postáért vihető.
repsol82@gmail.com itt érdeklődhettek.
sajna ezzel terepre nem tudnék kimenni de azért köszi
milyen bicod van? lehet érdekel