Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pár hónapja ugyanezt a mocit 470.000-ért árulták.... megin megy a kapzsiság.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Esetleg crosscsizmád, vagy kézvédőd nincs véletlenül eladód?
Szia! Én hirdetek egy Cr 250-es berugót, lehet te írtál az előbb. :) Viszont a lamelláim 3mm-esek, így akkor még maradnak!
cserélni csak akkor kell ha rossz, vagy csuszik , onnan tudomhogy 3,00mm az ujj mert vetem rugót kopót és kuplungot és meggmértem.
Az enyémben nem volt rosz a kuplung csak a kopó. ezért irtam hogy eladó. hogy mennyi nem tudom ha kell megegyezunk.
de a legjobb lenne nekem egy 250 berugókar valahonnan a föld alól.:D
cserélni csak akkor kell ha rossz, vagy csuszik , onnan tudomhogy 3,00mm az ujj mert vetem rugót kopót és kuplungot és meggmértem.
Az enyémben nem volt rosz a kuplung csak a kopó. ezért irtam hogy eladó. hogy mennyi nem tudom ha kell megegyezunk.
de a legjobb lenne nekem egy 250 berugókar valahonnan a föld alól.:D
Mennyi, az annyi kollega? Az új, tényleg 3mm? Mert lemérem az enyémet, hogy kell-e cserélni őket.
kuplung ferodor cr 250 hez eladó 8 db álapota nem ujj de jó 2,95mm az ujj az 3,00mm.
Sziasztok

Rezonátort keresek CR 125 1999-2003!

Előre is köszönöm!

Kistrojak
Helló mindenkinek!
Valakinek van feleslegbe egy Honda CR 125-ös henger?
Évjárat olyan 95-97 közt valahol. Vagy ha nincs megtudnátok mondani hogy mennyibe kerül használtan és újonnan?
Előre is kösz!
Kx 250-hez keresek bontott jó állapotú kuplungkosarat. Reszelt beverödött nem érdekel!
Mai napra az utolsó kérdésem :

Kuplungdekni tömítést külön hol tudok venni? www.prox.hu -nál érdeklődtem már, de máshol is rákérdeznék.
hát biztos lehet mérni a szemek közötti hézagot!de felesleges!ha azon morfondirozol hogy nem veszel láncot csak lánkereket ujat az nem lesz hosszu életü! az egyik sz@r tönkreteszi a másikat! azért is mondja mindenki hogy szettben kell cserélni!
Sziasztok! Valahol már olvastam, hogy meg lehet mérni, hogy hány %-os a lánc. Valaki tud erről valamit? Láncról meg tudom állapítani, hogy lassan kuka, de a lánc olyan is-is.

Előre is köszönöm!
Köszi szépen !
a tengely az ugy van kompletten mint a rajzon?lapát-tengyely-golyók...stb?
Sziasztok! Én most cseréltem a két szimeringet a kettő együtt 3.000Ft, a csapágy 3.700Ft, a tengely 10.000Ft bontottan, de újba nekem 20.000Ft környékén mondták.
Üdv! Engem is érdekelne vízpumpa felújító ! Az enyém egy 1996-os Honda cr 125 ( Pécsen Megamotornál leinformáltam az évjáratot ) . Nekem a tengely meg a két szimering érdekelne ,na persze ha van így külön
Felújító szettet nem tudok adni hozzá, de a két szimering, ami benne van az nem drága olyan 1000 és 2000.-ft körül van az ára, a tengely az csak komplettan van az 24000.-Ft. Alvázszám mindenképpen kell hozzá.
Üdv!
Kérdezném hogy az elektronikus power mennyire vált be a CR125-nél?
Mennyire hajlamosak a meghibásodásra?
Sziasztok! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mekkora gumi kell az első kerékre? Sajnos nem tuom megnézni, mert nem itthon szereljük a motort. És ki milyen olcsóbb gumit ajánlana? (Előre-hátra)

Köszönöm!
http://motoroswebaruhaz.hu/

Itt biztosan találsz, attól függetlenül, hogy a weboldalukon nincs fent. Mondták, hogy csak töredékét töltötték fel, szinte mindent tudnak hozni.
hy!hol találok 89es 250es cr-hez vizpumpa felujitó szettet?
nem küldte el a többit :( szóval: Félautómata kuplung? 150ccm? 1996? gyorsulásra tökéletes?:D Ez aztán a komoly gép, egy 100asért a hülyének is megéri!:D
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cr_125_r-5639762
Félaut
hát igen.nem erősebb!azért van közte árkülönbség!ha muszály lenne cserélni meg pénzszükébe vagy én is az olcsóbbra szavaznék!az o-gyürüs nekem nem nyulós!