Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Unatkoznak
örűlök hogy megint válaszoltam egy fantomnak aki még anyit sem tud vissza böfögni hogy : - köszönöm....

csak tudnám akkor mi a fasznak irogatnak ide ,ha nem is érdekli öket a válasz...
Hello Csika-mester,...

beépítettem, vasárnap próbálom
elég igénytelen verda, nekem volt egy pár éve, igaz újonnan vettem, pár modositást igényel mert eléggé vissza van fogva,alul karburálva az emisszios szarságok miatt, de ha kicseréled amit kell utána szuper jo.
Milyen időközönként ajánlatos olajat cserélni CRF250X-ben?(egyéni véleményekre vagyok kíváncsi)
sziasztok

1 olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy mennyire lehet szervízigényes egy HONDA CR-f 450 X és miket kell rajta cserélni és mennyi idő után kell dolgokat cserélni.

Segítségeteke előre is köszönöm
koszi:)
nekem van egy ilyenem,de nem tudom melyik évjárathoz való.ha érdekel üzenj!
Sziasztok! Segítséget kérnék 2006-os cr 250-em kuplungja hidegen minimális holtjátékkal indulva, ha bemelegszik annyira megnő a holtjáték, hogy nem emel ki normálisan. Endurózom vele javarészt. Köszi
Castrol Actevo 10-40 a 450-esbe jó volt.
sziasztok ! yzf 400 asba milyen olajat tegyek mit javasoltok a legjobban ? amugy lecsereltem egy yzd 400 ra a crt
Jó hát,csak nem tudni,hogy az eladónak vagy a vevőnek ?
Amugy 450ér adják ezt a céert de nemtudom mennyire jo ár ez érte
Kösz szépen az infot
Az első rajtszámtábla 03-ban szemből, 04-ben felülről csavarozós, a kuplungbowden 03-ban a régi feszítős, 04-ben már az a kézzel állítható nagy, a karburátoron 03-ban még nincs, 04-től már van egy elektromos gázállás szenzor, ami a gyújtást szabályozza, ez a karbi tetején egy diónyi alkatrész, amiből kábelek futnak szana és szerte széjjel a nagyvilágba. Ennyi. 2002-2003-ban tök egyformál, 04-től 07-ig ugyancsak, bár valamiért 2005-től a "ráhúzós" rezonátort dupla O-gyűrűs "beledugósra" módosították.
beleharapsz
MI alapján lehet tudni hogy 3as vagy 4es?
Lehet, hogy baromság amit írok, de nekem ez 2003- nak tűnik így elsőre! Ha tévedek bocsi!
A másik oldaláról kéne kép. Én 495.000-ért adtam el kb. 3 hónapja a 2004-es CR250-esem, erősen jó állapotban.
Hy.Valaki megtudná mondani h mennyit ér egy jo állapotban lévő 2004es cr250?
kösz
ja azt hogy milyen olaj kell az elég összetett.
Én 10w50 4T használok abból is Motult. De gépkönyve ajánl 10w40 4T is. Azt hogy milyen márka azt ne én mondjam meg, meg nem is ebbe a topicba tartozik.
ha jól emlékszem 0,9 és 1,2. De mindkét oldalon van control lehetőség. Motorolajnál ugye a kisablak, váltónál control csavar.
Sziasztok új tag lettem köztetek azt szeretném tudni, hogy 450 (490)-es crf-be milyen és mennyi olajok kellenek ? Motor, váltó
előre is köszi
Iszonyat mennyiségű eső esett itt nálunk Zalában! Holnap megyek és saralok egy faszát! Ti se hagyjátok ki! Üdv!