Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jogos,én is tévedhetek az életben egyszer
125cr-be 650ccm olaj kell
Kétütemű blokkba általában egy liter alatti mennyiség szokott kelleni,rá szokták írni a blokkra hogy mennyi kell bele és van egy ellenőrző ablak,125be 7,5 dl kell,nem hinném hogy 250be sokkal több kellene,szval tényleg nem értem a kérdést....ha van ilyen vasad akkor elég lett volna megnézni hogy mi van ráírva,illetve ha leengeded akkor is be tudod saccolni.
Hello
Megtudná nekem valaki mondani hogy 2003as cr 250be mennyi váltó olaj kell?
kösz
Hali
VAn egy cr 125-ös 94-es Blokkom eladó! (Fordított telós, Fehér tankos) A hajtókar alsó tűgörgője enyhén szorul, de csak az alsó holtponton de átfordul. Nincs időm szétszedni meg kedvem se nagyon. A hengert a dugó a váltó és a kuplung tökéletes! JA és adom a karbiját is! Én vagy 50-e Ft ra gondoltam! Akinek szüksége van rá irjon e-mailt: kovacslaci1987@citromail.hu
Sziasztok! Ma egy 2005-ös crf 250x tulajdonosa lettem. Van valakinek javítási kézikönyve hozzá? Köszi!
akkor marad az enduro.
Jól láthatón rajta van a blokkon hogy 125cm3 úgyhogy esetleg azt mondhatod hogy 85-ös vázban 125-ös blokk de ez szerintem hülyeség mert könnyen rájön faterod meg n még nem láttam ilyen megoldást csak TM-en. Legjobb ha nem hazudozol megmondod neki hogy a 85-öst te az életkorod és szerintem magasságod miatt is kinőtted.
az tudom h jobban gyorsul mint a 25ös mert pöppet könnyebb:D de a 25ös jóval nagyobb nem?
mit mondjak neki h azt higgye h 85ös?
Ültesd rá faterod egy 85-ösre meg egy 125-ösre. Én mentem a múltkor egy jó állapotú rm85-el és jobban emelte az elejét mint a 125 a súlyelosztás miatt. Az már más tészta hogy a 85-ösön a nyakamba volt a lábam és eltünt a kereke a homokban.
vennék én csak fater nem engedi.... de vmi tippetek nincs h mire tudnék hivatkozni h miért olyan erős a 25ös? mert azt monanám neki h ez 85ös..::D
Valakinek egy cr 99.000 ft-ért? Adatok 1981-es, 250cm3, új lánc és első lánckerék, kis (külső) kuplunghiba, beindul a motorja, és igen jó erőben van... Telefon: 06309108277 vagy szabata@freemail.hu.. ja és ahol megnézhető: Mezőtúr
Amikor neked jó!Ha otthon vagy,vagy valaki ide tudja adni ,csörgess meg,minden nap megyünk be
Szasz! Jársz-e mostanában biriny felé? Adnám az elejét, meg kéne csinálni.
16 évesen nyugodtan vegyél 125-öt mert könnyen meg lehet szokni nekem már 14 évesen 125 volt. A 85-ösön nem tudom mennyi időnként kell cserélni a cuccokat de szedj le egy szervízkönyvet és meglátod. Általában le van írva benne hogy hány üzemóra vagy hány liter benzin után cserés az adott dolog de ezek általában versenyzői intervallumok. 125-ösbe ha nagyon hobbiszinten nyomod(mint én:D évente olyan 60üó.) és odafigyelsz az olajra, légszűrőre elmegy egy évet egy dugóval. A 85-ösre ez nem igaz.
16vagyok de akkor mennyi időközönként kéne cserélni a cuccokat?
Endurora endurót vegyél. Üzemórás mint minden krosszgép. A 85-ös meg főleg mert kicsi és nagyon kell forgatni hogy menjen. Amúgy hány éves vagy?
Hali ! szerintetek megéri +venni egy honda cr 85-t? nem üzemórás ? nem versenyeznék vele hanem erdei motorozás meg főképp terepen használnám csak! és kb mennyit eszik ha nem végig 100al tépek vele?XD Vagy inkább yz 85 vagy kx 85?
A hátulján ?Mindent
ja,ja, igazad van
2-3 hét és küldöm, azon lehet mit 'tuningolni' ?

gergő
Szasz!Minden elindulás,vagy pihenő alatt rányomhatsz Az ütköző,lehet olyat kapni szárméret alapján.HA nem koppintgatod le,akkor nem gond ,de vajon,tényleg nem koppintod-é le?
Hello Csika

te figyú milyen időközönként kell légteleniteni a tellókat ? én eddig mindig a nap végén estem neki a mosás után, de most azon filózok, hogy gyakrabban kellene.
befolyásolhat ez valamit is ?
+
most láttam hogy a hátsó rugostag, belső krómozott kis vékony rúdjáról középen leeset valami gumi gyürű ami kissé kúpos, én úgy vélem azért lehetett benne hogy ne koppanjon ( de ezt csak úgy gondolom ), szerinted postázzam a címedre, vagy kibirja az őszt ha nem ugrok akkorákat és nem koppantom le ?

gergő
Hello mindenkinek !
Kuplung kosár érdekelne 91' CR 250-hez, mi forint lenne ?
Köszönöm..........Feri...........
Naggggyon szíp
28-as kormányt keresek befogóval(cr/crf-re valót),Pl.:Pro Taper,Renthal,TAG. stb.