Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mid van? Csere megoldható!
Beszarok nektek Beszállhatok?
kiba.szottul vicces vagy
Héj nekem is van eladó kacatjaim.
MZ TS 250/1 szétrohadt váz kerekekkel (tolni sem lehet)
Lada 1200s Piros szétrohadt személygépkocsi (eszmei értéke felbecsülhetetlen, mivel ebbe fogantam )
Ifa L50 4 hengeres fixes tehergépkocsi (lejárt műszaki)
Ifa L60 6 hengeres billentős tehergépkocsi (lejárt műszaki)
van még sok lim-lom, nézz be és még ajándékot is kapsz.
Hát ez a szétesett leállítógomb nagyon off
éps akkor mit csináljak, ha a lányod idősebb ...mindenki azt árul amit akar, ha nem tetszik akkor sem érdekel-
kisgyerek ez egy forum, bármily furcsa számodra egy forum már csak ilyen... ha baromságokat és használt dugattyukat , meg szétesett leállito gombokat akarsz eladni , és ezért körbe röhögnek talán nem kéne csodálkozni rajta ...

a "pofa BE" stilusodon meg változtass, mert véletlenűl valaki pofán vág érte, mellesleg a lányom két évvel idősebb mint te.
senki nem kérdezett téged, ja és ha nem tetszik nem kell lefikázni, és van akinek ilyen "kacatok" is kellhetnek úgyhogy pofa BE

azt nem bírom felfogni,hogyha már van egy kész pálya, 20 ezerből rendbe lehetne tenni, az pedig nincs 10 ember pályadíja..., világos hogy egy crosspályából meggazdagodni nem lehet,de ha másnak lehet vele örömet szerezni, hogy van hol veretni, neki meg akad egy kis mellékes pénze "akár" adómentesen akkor miért nem csinálja!? rendben van hogy ha már neki gépet kell bérelni akkor nem is 20 ezer,de általában egy rossz MTZ-vel megtárcsázod, egy homlokrakodóval az elején, meg javítod a pályát és kész!+fűkaszát is lehet rá akasztani...
nem feltétlen most a berényi pályára gondolok,leginkább az itt lévő pályára vonatkozik és csak úgy kikívánkozott belőlem!
bocs ha valakit untattam!píísz
használt dugattyu ,cr 125-höz, használt hajtokar, meg hengerfej tömités," ha megveszed a dugattyút a hajtókart és a tömítést is egyben, akkor 8000ft-ért megveheted"

első lábtartó, bal oldali(meg van görbülve, de egy kis melegítés segít rajta): 1500ft

hátsó lámpához égőkinyomós rugós bigyó kábelekkel együtt és égővel együtt 500ft

ülésen lévő kapaszkodó(gyári műbőr): 1000ft

fordulatszámmérő spirál:5000ft/db (használt) de tökéletes!
fordulatszámmérő spirál(törött) hátha valami alkatrészt fel tudsz használni belőle: 500ft

gyári első sárvédő, kékre fényezett(fénysező fényezte) tökéletes állapotban:6000ft - ennyiért bármilyen szinben anyagában szinezett műanyag sárvédőt veszek.

és a legnagyobb :
-Leállítógomb: szét van esve, de könnyen meg lehet javítani:1000ft

köszi . egy biztos jokat röhögtem...

ennyi használt kacatot én is össze lapátolok itthon , szerintem lesz vagy 4-5 használt crf 450 dugattyu, és még a tököm tudja mennyi egyébb dugattyu,hajtokar vez-lánc stb.. tényleg a használt csapágyakat is el kéne adnom, szétesett leállito gomb is van itthon vagy 3 db a husos ládák mélyén, hátha valaki arra vágyik, vagy nem de az biztos.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
sziasztok srácok! cross és enduro alkatrészek is vannak! kukkantsatok be!
Szeva Most láthattad Elkéne onnan húzni
Hali! Így néz ki a berényi pálya. Csak teló volt nálam, ezért tré a minőség. 2500/fő. Mentünk is tovább bicskére.
Az biztosis
Persze nem a "csúcs" kategória. Sokan félnek tőle mint a tűztől Olasz termék, kb olyan mint a VERTEX
(a rossznyelvek szerint "testvérek" is ,vagy van valami közös múltjuk)
Nem mellesleg méretpontos, fizikailag akkora mint ami a dobozon fel van tüntetve, és találtam belőle olyan túlméretet amit más gyártónál nem. A puding próbája meg az üzemóra...
De a jótól is messze van! Egyszer még régebben egy valami gyenge enduroba raktam, nem volt vele baj, de komolyabb motorba nem tenném!
Azért a meteor nem az ördög műve!
Mondjuk egy 125-ös cr-be ami forog, mint állat, biztos nem tennék meteort semmi pénzért, de legyen vele szerencséd! :)
Üdv!

95-ös CR125 (nicasilos) a tavasszal kapott 53,96-os METEOR dugót.
Motul 800-al mentem vele 25 órát, csak pályán hobbi szinten.
Még jól műxik, de azért 30-nál belenézek.
Nálam is a v vagy w betűs dugók a kedvencek! Építettem már be egy párszor Namurát is és szerintem semmivel sem rosszabb, mint mondjuk a prox!
Üdv

én wiseco-t vettem és nagyon jó, majd' egy szezonnál tartok és kitünő.
multkor lehuztam a hengert( mikor csikánál volt az első telló ), és hibátlan.
34e. volt de szerintem megérte.
Halló.Van valakinek személyes tapasztalata Honda CRF 250X terén?Fogyasztás is érdekelne..
kösz az infót,már legalább azt tudom hogy a vertex nehezebb a prox-tól!
lánggal lehet
hali! lehet aclé vázat hegeszteni? ez egy vita tárgya szerintem lehet CO val igényesen de aztmondják hogy nem mert nagy tempónál szétpereg a varrat. szerintetek?