Hello
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy cr125 karbi beállításait valaki megtudná e mondani h mik mert manuálban néztem és nem nagyon ha valaki tudna ebben segíteni az írjon meg h a powert milyen állásban kell összerakni mert nem úgy megy a motor ahogy kellene neki és én ezekre gyanakszom.
Ne viccelj már a dekompreszorral! Mondjad haverodnak gyúrjon, ha nem tudja berugni, akkor hogyan akar vele motorozni? A berugás csak egy dolog, de meg is kell ülni a szunyogot.
üdv!
egyik ismerős beszerzett egy cr125öst
nem tudja berúgni, (de tolásra indul a műszer) nem tudja elég lendületesen megrúgni
van ezeken dekompresszor? ha igen merre?
köszi!
Helló olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy van egy cr 125-ös csak tolásra indul addig már eljutottam,hogy a gyújtásnál van a gond. csak akkor van szikra ha erősen rúgom.A tekercsektől 35 40 volt jön fel Ha valakinek van ötlete azt kérem írjon válaszát előre is köszönöm
Sziasztok Hondások!
Van egy Honda cr 250r-em, 97-es. Minden oké vele, fél éve vettem kezdem megszokni. A blokk is jó benne fütyül és peng. De van egy furcsa hang a power felől, amire egyszerűen nem jövök rá mi lehet!
Alul nincs hangja, felül nincs hangja, de van egy fordulatszám- tartomány amiben csattogó hangot ad! Többször szétszedtem a power-t kitisztítottam, a tengelyen csapágyat cseréltem. Ezelőtt Kawasakim volt, annál nem tapasztaltam hasonlót! Nem akarom feleslegesen nagyon megbontani a blokkot, mivel másrészről semmi baja. Ha valakinek volt hasonló tapasztalata, és tudta orvosolni a problémát kérem segítsen! Minden éredemleges választ és tanácsot megköszönök!
szerintem arról a szept.18-ai versenyről is le lehet mondani,max ha adnak egy pályát ahol le lehet vezényelni...
ahogy előttem írták van egy kis gond a szervező hozzáállásával,de egyébként már régebb óta fikázza mindneki ezt a kelet-kupa dolgot... tehát ha jövőre is lesz, akkor lehet mégkevesebb létszámú versenyzőkkel,meg kb ennyi fordulóval...(legalább is ez a tendencia) idén is volt 4 talán?
Sziasztok!
Teljesen új vagyok itt a fórumon, de a segítségeteket kérném. Szükségem lenne cr500 hoz blokk középre és kuplung oldali deklire, mert kitört a berugó tengely. Nagyon megköszönném ha valakinek lenne hasznos ötlete, vagy tanácsa, hogy merre keressek ilyen alkatrészeket. Előre is köszi
Hát most úgy néz ki a dolog hogy a Jászberényi futam elmarad, de szeptember 18ra a versenynaptárban van még egy forduló kiírva. Csak ott az a baj hogy nem tudják a helyszínt. Kérdés, hogy lesz helyszín vagy az is elmarad. Jövőre nem tudni mi lesz. Mert a Kelet kupa szervezőjének egy kis problémája akadt az alkohollal.
Szóval hatalmas kérdőjelek vannak ?
Nem lessz többet Kelet-kupa? Ezt hol halottátok mennyire biztos ez?Vagy csak idén nem lessz már több futam, vagy jövőre se? Kérlek ha tudtok róla valamit írjátok már le
Elmennék egyszer én is egy keleti pályára motorozni! Kipróbálnám milyen pályák vannak arra fele! Nem csak mindig ezt az agyagot gyúrni! Ha lenne egy ilyen fórumos összejövetel, sztem pakolnék és elugranék egy hétvégére! Na persze, ha beengednétek tisztes köreitekbe!?
ha motorzható lesz pazony akkor én szervezek egy kis házi versenyt! van 30állásos rajtgép,volt már verseny is rajta, csak most talajvíz miatt nem motorzható,talán az ősszel! csak ilyen fórumos, ismerős arcoknak, semmiféle téttel, csak úgy mint a supermotosok hogy egy hétvégét leegyeztetnek egy pályával! na valami ilyesmit!
fogok róla hallatni!
60kiló az ember aztán megtartja a berúgókar.....