125 SX-be milyet,mennyiért tudsz dugattyút? +tűgörögő mennyi?
gondolom méretek közt árban nincs különbség? még nincs lehúzva a henger,de nem is szedem még szét mert nincs időm menni
kössz
Tudom, hogy nem távszerelés, csak tanácsot kértem. Köszi szépen a válszod azért. Egy SPES rendszert vettem, am ugyan az mint a DOMA rendszerek! A Motor nagyon jó állapotban van, új főtengely, új henger, dugó, VHM hengerfej, amúgy '03- as kiádású. már alig várom, hogy pöfögjön. Hétfőn rendelem meg a dugót bele, milyent ajánlnátok? de szerintem gyári lesz!
Szevasz!Lakkozni,tudod.A rendszertől és a mocc állapotától is függ mit kell vele csinálni,lehet semmit .Meg sok mindentől,motorozási stílus stb .Ez nem távszereldés.Ez bonyodalmas
Ja még egy kérdésem lenne, remélem Csika Úr tud ebben segíteni?!
Ha felteszem , ezt a rendszert CR 125- re akkor át kell fúvókáznom a karbit, ha igen akkor milyen méretű fúvókát rakjak bele?
A válaszokat előre is köszönöm! Balesetmentes motorozást mindenkinek!
Üdv
Sziasztok! Segítségetek szeretném kérni. Vettem egy kipufogó rendszert a CR-re és gyárilag nincs lekezelve semmilyen korrozió ellen védő anyaggal. Szeretném, ha nem rozsdásodna be ,de lefesteni sem akarom, mert sztem így a legszebb, hogy natúrba látszanak a varratok! Mit ajánlatok, mivel kezeljem, van valami lakk ami megállna rajt, a hő ellenében?
Hello mindenki
Kis segítség kéne nekemegy 89' cr 125-öm van és a powerszelep dekni nincs rajta így vettem a motort esetleg valaki tudna segíteni hol szerezhetem be vagy használtan esetleg valakinek lenne? és mi az ára? email címem:b.robi91@freemail.hu előre is köszönöm Üdv!
Az lesz egyenlőre.Már készen vannak,azt írták ma holnap feladják nekem Már ideje Jövő héten postázom mindenkinek aki nálam csináltatott De csak arra feltenni,nem ám másra Megismerem
Helló! Azt szeretném kérdezni hogy Suzuki RM 125-hőz tudnátok évjárat keresőt keresni alvázszám szerint? Tudom nem ide tartozik de ott nem válaszolnak. Előre is köszi..
szerintem ha telló gondotok van küldjétek Csikához, kár othon vesződni vele mert nem lesz jó.
felpostázzátok, Csika rendberakja, esetleg átszelepeli aztán posta és megkapod.
Nekem baszott jó lett.
Majsztró az endúrókrossz fórumon mintha láttam vólna matrica-tervezetet,...jól fog kinézni máramennyiben az lesz
Jó nem vitatkozni akarok ám! Csak azt akartam mondani h ebbe a motorba becsülettel meg van véve minden, meg szerelő csinálja, nem én foltozom. Ezért sem adnám el, mert a parazst csak azt látja, h van ugyan iylen 100 ezerrel olcsóbban, de azt le se szarja ha mondod h ebbe meg volt véve amit meg kellett venni....
Hogy áll a Jászberényi pálya? Lesz ott verseny mert vaki azt mondta hogy lehet elmarad
gondolom méretek közt árban nincs különbség? még nincs lehúzva a henger,de nem is szedem még szét mert nincs időm menni
kössz
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
Ha felteszem , ezt a rendszert CR 125- re akkor át kell fúvókáznom a karbit, ha igen akkor milyen méretű fúvókát rakjak bele?
A válaszokat előre is köszönöm! Balesetmentes motorozást mindenkinek!
Üdv
Kis segítség kéne nekemegy 89' cr 125-öm van és a powerszelep dekni nincs rajta így vettem a motort esetleg valaki tudna segíteni hol szerezhetem be vagy használtan esetleg valakinek lenne? és mi az ára? email címem:b.robi91@freemail.hu előre is köszönöm Üdv!
szerintem ha telló gondotok van küldjétek Csikához, kár othon vesződni vele mert nem lesz jó.
felpostázzátok, Csika rendberakja, esetleg átszelepeli aztán posta és megkapod.
Nekem baszott jó lett.
Majsztró az endúrókrossz fórumon mintha láttam vólna matrica-tervezetet,...jól fog kinézni máramennyiben az lesz